Ingyen ad ásványvizet a három budapesti főpályaudvaron és 15 vidéki állomáson a hőségriasztás alatt a MÁV.

A hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít a MÁV – olvasható közleményükben

Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a nyíregyházi, a békéscsabai, a szolnoki, a kecskeméti, a győri, a pécsi, a zalaegerszegi, a veszprémi, a nagykanizsai, a celldömölki, a tapolcai, a fonyódi és a siófoki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók. Az ásványvizet a vasúttársaság június 26-ig – illetve amíg az időjárás ezt szükségessé teszi – 10 és 17 óra között osztja.

A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását.

A vasúttársaság emellett különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire – áll a közleményben.

(Címlapi kép: pixabay.com)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
MÉSZÁROS LÖLŐ MÉG NEM ELÉG GAZDAG-ÁSVÁNY VÍZ,HONNAN MIBŰ???-MINDEN LE VAN PAPIROZVA...MONTA A NEMZET VŐJE,TIBORCZ PITYU...senkinek semmi köze hozzá...Ezt is ü mondta.
Azt meg én mondom...mindig az a legdrágább ami nem pénzért van!!!
Most pl éppen a szabad strandunk nyúlja le örökre a mészaros!!!-kutyafürdető camping lesz a helyén-a helyiek száj tátva nézik mint a BALATON tv rongyrázó taralmait,vagy a migráncs tv...DDD
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/plakat-1.jpg
444.hu/2016/08/30/meszaros-lorinc-szallithatja-a-vizet-a-mav-nak-es-a-magyar-kozutnak-is
Mészáros Lőrinc, felcsúti gázszerelő-polgármester és milliárdos vállalkozó tavaly szállt be az ásványvíz-bizniszbe, és mit ad isten, pár hónappal később már Mészáros új ásványvizes cége volt a MÁV ásványvíz-beszállítója. Mészáros idén behúzta a MÁV mellé a Magyar Közút Zrt-t is, oda 45 millióért szállítja a vizet. Ezzel a szarházival most már a saját szarát kellene megetetni, had szatyrosodjon tovább a szeme alja.
egyvandor
Vigyek magammal, ha arra járok vagy igyak meg egy hektolitert? Egyik sem megoldás így is úgyis a pénztárosőrinc jár jobban. Ha a magamét iszom azért, ha sokat akkor meg azért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.