Ma reggel ismét leállt a a 3-as metró, az utasok nehezen viselik, hogy nem tudnak semmit és nem tudnak utazni.

Ma reggel lerobbant az Újpestre tartó 3-as metró a Nyugati térnél, írta az Index. A szerelvények jó negyed óráig álltak az állomáson, úgy, hogy az utasok még a kocsikban voltak, az ajtók pedig nem nyíltak ki.

A feszült hangulatot a metróvezető sűrű elnézéskérésekkel próbálta oldani, de a kocsiban ragadt dühös tömeget nem sikerült megnyugtatnia.

Az Index tudósítása szerint valóságos lincshangulat uralkodott a szerelvényekben, az utasok a kormányt, Mészáros Lőrincet vagy az oroszokat szidták felváltva.

Két izmosabb férfinek végül sikerült szétfeszítenie egy ajtót, végül a vezető – mechanikusan – szabaddá tette a többi szerelvényt is. 

Az ajtó vésznyitóját alig lehetett elfordítani 2 kézzel, a gumiszalag nem engedett, valamint a kar is megmakacsolta magát (...) több ember segítsége kellett az ajtó felfeszítéséhez.

- olvasható egy Facebook-kommentben.

Az utasok végül tömött sorokban jutottak ki az állomásról. Egy olvasó azt nyilatkozta az Indexnek, hogy az utasokat a Klinikák állomásnál szállítottak le a metróról, majd az állomást le is zárták. Egy ideig pótlóbuszok közlekedtek.

További színt ad a történteknek, hogy szemtanúk szerint egyik Újpest felé közlekedő pótlóbuszon a sofőr kérdezte az utasokat, hol is vannak pontosan a megállók és merre kell fordulni egyes kereszteződésekben. Egy busz le is robbant.

A BKK szerint a közlekedés negyed kilenc után állt helyre. Közben azt is közölték, hogy a 1-es villamos helyett is pótlóbuszok közlekednek bizonyos szakaszon.

Index

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Jobban telesít. Erős. Büszke. Akasztani való.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Tarhós szemüvegen ugráló mindenkit lehülyéző szuperokos pista meg ilyen beruházásokkal akarja örök időkig tartó adósságokba hajtani a várost.
Nessy
Tisztelt Fővárosi képviselő testület! Önök szerin nincs itt egy hangyafülnyi káosz a tömegközlekedésben? Sőt, ha véletlenűl nincs még csinálnak is.
Melyiküknek kell a 3-s Metrón utaznia naponta? Ja, senkinek!
Kik rendelték meg új szerelvényeknél drágábban az oroszoktól ezt a rakás ócskavasat? Van egyáltalán felelőse ennek az egész vircsaftnak? Demszkyt talán már el lehet felejteni, mert jó pár éve önök a felelősek. Igaz, rombolni remekül tudnak! Tarlóssal az élen, aki "megbeszéli Orbánnal", hogy mit kell jóváhagyni, aláírni!
Desischado
Remélem, ebbe belebuknak! Nagyon örültem, hogy az utasok szidták őket! Amihez ezek hozzányúlnak, abból semmi jó sem származik!
herczeg0210
Minek nekünk a 3-as metró? Egy stadion pont elférne a Nyugati/Marx/ téren , "oszt jónapot"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.