A Miniszterelnökség eddig csak azokat az OLAF-jelentéseket tette nyilvánossá, amelyek a habonyi kommunikáció szempontjából hasznosak, de a többi korrupciós jelentést hazug módon takargatta. Ferjancsics László, az Együtt és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület önkormányzati képviselője viszont perre vitte az ügyet. A Miniszterelnökség nem titkolózhat tovább: a Fővárosi Törvényszék ítélete szerint nyilvánosságra kell hozni minden OLAF-jelentés fontosabb adatait, így a fideszes lopásokról szólókat is!

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Még a legjobbkor, hogy a választások előtt tisztázzuk a helyzetet!
Hellcat
@Béla333: Bizony bizony...nem csodálkoznék mondjuk ha nem sietnék el a kiadást...köpött már a fidesz hasonló bírósági végzéskre.
Béla333
@Hellcat: 11.43
Ez igaz, de (bár én nem vagyok politikus) még én is meg tudnám lovagolni azt, hogy jogerős bírósági ítélet ellenére sem adják ki a korrupció bizonyítékait, hát még az izmos, erős és okos ellenzéki pártjaink! Bár most hogy belegondolok...
Hellcat
@Béla333: Enyhe iróniát véltem felfedezni az "erős és okos" jelzőknél :)
Béla333
@Hellcat: 11.48
Jól érzed! Nem tudom elfelejteni, amikor a 2014-es kampányban az MSZP-s Molnár Zsóóóti inkább összeveszett az MSZP kampányfőnökével (valami izraeli volt, ha jól emlékszem!), de nem voltak hajlandóan Rogán napról-napra növekedő Pasa parki kéglijét bevinni a kampánytémák közé.
Merthogy nem akart a Zsóóóti negatív kampányt!
Ezért várom, hogy ezzel a magas labdával mit kezd az ellenzék?
Hellcat
@Béla333: Talán a Jobbik...a szocik már régóta képtelen bármire is. Vagy a Szél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.