A senki által be nem nyújtott – az MSZP tagadja, hogy tett volna ilyet – plakáttörvény-módosítás elérte célját, megszavazta a többség, győzött a Fidesz-sumákság. A településkép védelméről szóló törvény módosításával szigorította az Országgyűlés a politikai reklámok kihelyezését. A jogszabály módosítását 123 kormánypárti igen szavazattal, 68 ellenzéki képviselő ellenszavazata mellett fogadta el a parlament.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Gorbány golyóstolla (vannak akik bajszosszar-ként ismerik). meghozta gyümölcsét. Gorbán meg tudta miért nem kell jelen lennie. A politikai "elit" jogészkedései előtt nincsenek akadályok. Csak azt nem értem minek kellenek törvények. Nem lehetne az leírni hogy a suttyóknak mindent szabad? A többieket meg akkor verik láncra amikor csak kedvük szottyan? Ez világos beszéd lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.