Macron maga Európa, Orbán pedig maga a mi is? – ja, megvan Orbánisztán, egy Európába kormányozott, messze a misztikus múltba vesző fejedelemség. Pedig voltunk mi már Európa, csak vitéz Felcsúthy Orbán Viktor kormányzó és vezérlő-tábornok vezetésével sikeresen leküzdöttünk magunkat annak a bizonyos európai békának a segge alá.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Agyon kell csapni ezt a koszos patkányt, "...-.s a haza fényre derül!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Agyon kell csapni ezt a koszos patkányt, "...-.s a haza fényre derül!"
nemkati
Engem mérhetetlenül felháborít, amikor egy kormány a hatalmát arra használja fel, hogy a saját pártját és a hozzá becsatolt embereit hatalmas pénzekkel, milliókkal, sőt milliárdokkal, sőt, 100 milliókkal kitömje, ami pénzt majd alkalomadtán, ha rászorul, könnyen visszavesz tőlük - gondoljunk itt a rendőrautó hátsó ülésén egyszercsak bekövetkező rosszullétre majd elhalálozásra, vagy egy megmagyarázhatatlan hirtelen halálra amire szívinfarktust lehet adni magyarázatul, vagy egy kocsiról leeső létrára minek következménye halálos gázolás, stb.

Mindemellett a törvényhozást arra felhasználni, hogy az ellenzéket és a felháborító politikájukat ellenzőket ellehetetlenítsék, maguknak meg kiskapuk tömkelegét nyissák. Bármilyen kormány működik így, iszonyatosan felháborít, de az 0rbán által vezérelt kormány így működik. Sajnos, nem vagyok boszorkány, de azért most megátkozom ezt az aljas kormányt és minden kiszolgálóját, hogy a lehető legborzalmasabb módon bűnhődjön meg ezért - hátha mégis fog az átkom!
bakegya
Gyalázatosan lejáratja a viselkedésével ez a g ...orsos a mi hazánkat,MAGYARORSZÁGOT!
Perwool
Az illiberális Orbán partszélre kerül, sajnos vele az ország is, az EU politikusai cipő talpáig sem ér.Nem való Orbánnak csak a szotyi köpködés, a felcsúti lelátón.
nemkati
@Perwool: Tedd hozzá: zsebre tett kézzel, szájnyalogatás közben. De ezzel már jogosan tarthatnák őrizet alatt Grazban, vagy a Csillagban.
nemkati
@Perwool: Igaz! :))) Itt lenne a legjobb helyen, leginkább fogvatartottként!
Perwool
@nemkati: 18:59.
Ebben (is) egyetértünk!-:))
nemkati
@Perwool: Megkérdezhetem, honnan szedted, vagyis hogy bukkantál erre a videóra? :)
Perwool
@nemkati: Egy ismerősöm által, de ha beütöd Google "Fekete Delfin" olvashatsz és képeket is nézhetsz róla.
Nessy
@quadrocopter: Agyooooon??? Maximum fejbe!
nemkati
@Perwool: Oké, köszi. De nekem nem jutott eszembe beütni a gugliba hogy "Fekete Delfin".
nemkati
@Perwool: Nem, de majdnem mindent tudok! :DDD
nemkati
@Horizont: "Oroszország legelvetemültebb bűnözői". Talán meg is érdemlik. Nekünk is kéne egy ilyen, elsőként 0rbánt és a Fidesz-KDNP prominenseit kéne oda bezárni. Mindjárt tele is lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.