Leszakadt faágak és elektromos felsővezetékek miatt riasztják Győr-Moson-Sopron megye tűzoltóit a térségben kitört heves zivatar után.

Győr belvárosában egy lehasadt fa járókelőkre zuhant, a mentők két embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba – adta hírül a kisalföld.

Egy húsz méteres fa gyökerestől kifordult a földből, egy villanyvezetéket is leszakított. Több helyen húsz-huszonöt centiméter átmérőjű faágak  akadályozták a forgalmat. Az egységek amint felszámoltak egy káreseményt, azonnal vonulnak a következő helyszínre – tájékoztat a katasztrófavédelem.

Országszerte fákat csavart ki a vihar, tombolt az ítéletidő

Egy idősebb és egy fiatalabb nő megsérült, amikor rájuk zuhant egy 20 cm átmérőjű faág a győri Klastrom szálló udvarán. A tűzoltókat folyamatosan riasztják a megyeszékhelyen.

Hatalmas pusztítást végzett a vihar Orosházán is, ahol tűzoltók dolgoztak egy vasúti sínre dőlt fa eltávolításán, máshol pedig villanyvezetéket szakított le egy gyökerestül kicsavart fa. A lakóházak sem maradtak épek, a helyiek pakolhatják a cserepeket a nagy vihar után, és a vásárcsarnok épületének teteje is megrongálódott – írta a Blikk.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Pártunk és kurmányzónk kincsvadászattal és repülő szőnyeg vásárlással van elfoglalva!-EGYÉBKÉNT SOSE ÉRDEKELTE ,HOGY A SZEGÉNY MAGYAROKAT AZ ÁG IS HÚZZA!
szaralakok,lrdemes őket takargatni!!!A vörösiszap pénzek hol vannak vicctor,vagy azt is a soros spekulálta el!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.