Köves Slomó, az EMIH vezető rabbijánál is kiverte végre a biztosítékot egy orbáni megszólalás. Nem mondhatni, hogy Köves eddig nem volt megengedő a miniszterelnökkel, de ez már neki is sok. Mint azt megírtuk, Köves Slomó nem volt túl kritikus bírálója Orbánnak, a Horthy-szobor állítási őrület közepette azt nyilatkozta, hogy szerint nincs felelőssége a regnáló miniszterelnöknek abban, hogy terjed az antiszemitizmus Magyarországon. Orbán Viktor Horthyt dicsőítő beszéde a vezető rabbinál is kiütötte a biztosítékot.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Hát persze hogy kényszert érez a belekotyogásra...különben kimúlna mint a tyúk amelyiknek összekötik a lábát, hogy ne tudjon kapirgálni...
Eladott Ország
nepszava.us/a-mazsihisz-reakcioja-orban-horthyt-meltato-szavaira/
Közösségünk súlyos történelmi tapasztalata szerint hazánkat maga alá temette a 20. századi történelem – nem kis részben Horthy Miklós kormányzó 1920. március 1. és 1944. október 16. közötti működésének eredményeként. Horthy – két világháború közötti – államférfiúi kvalitása erősen vitatható. Azt az embert, aki aláírta a magyar zsidóságot másodrendű állampolgárrá lefokozó numerus clausust (1920), majd az első és második zsidótörvényt (1938 és ’39), nem lehet kivételes államférfinak nevezni. A nevével jelzett korszak – Horthy által is vállalt – antiszemitizmusa miatt pedig hiba példaként állítani a jövő generációja elé.
Eladott Ország
@durbincs: www.youtube.com/watch?v=QfG5WFOImKA
www.delmagyar.hu/133_napon_at_tarto_kulonos_alom/cikk/210/2092123/4.jpg
Dúdolták a „gyermekek, gyermekek, jaj, de szépet álmodtam; voltam a, voltam a balatoni táborban…” kezdetű dalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.