A Fidesz szegedi szervezete telefonos közvélemény-kutatást indít, melynek célja, hogy megtudjuk, mit gondolnak a térség polgárai Botka László vagyonosodási ügyeiről – írta szombati közleményében a kormánypárt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
miért nem arról informálódnak ,hogy a geci-klán hogyan forgatta ki az országot?!
tudode
Ez a politikai kalandor olyan szegény volt egy faluszéli kurta kocsma fiaként, hogy elment statisztálni anno, akkor, amikor töreket szedegettek az aratás után, és elment statisztának anno, amikor még kilógott az alfele a nadrágjából, bevállalva ehte kisebbség között rablónak, és énekelték, hogy RABLÓ VOLTAM, KÖNYVET VESZEK stb., stb . a Szegény Dzsoni és Árnika c. mesefilmben.
.
Lássuk csak:
Orbán Viktor a Szegény Dzsoni és Árnika című filmben
www.youtube.com/watch?v=72rjX9dMVC4&t=32sű
.
Orbán Viktor statisztál
www.youtube.com/watch?v=RfTTZd_oi5M
.
Magyarán eljátszotta azt, ami maradt amint kicigánykodta a kormányrudat, és törvényesítetten nem mesebeli libát, mindent visznek a szekértolóikkal, amelyre megfájdul a foga.
.
Ez van KISZ "urak", de hogy lehetséges az, hogy ez az ország annyira szellemi toprongy, hogy beveszik a szirénhangját, és ki van téve az ország, hogy 2018-ban repetázhat a BŐSÉG KOSARÁBÓL akkor, amikor a fele ország létszükségleten, és az alatt tengeti az életét.
-
Magyarok ébresztő!!!
Át vagytok vágva, mint a melléktermék a palánkon!
colibri
A fidessnél csak az a nagyobb barom, aki szóba áll velük..
karma1
Nekem csak egyszer jonne egy ilyen hivas a mobilomra, en azonnal megtalalnam a "Hivasblokkolas" gombot, es felolem aztan mondhatna, kerdezhetne a magaet, mig ki nem rojtosodik a szaja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.