A kormányhoz közel álló Nézőpont Intézet a kormányhoz közel álló Magyar Időknek készített felmérést, amely szerint a magyarok 87 százaléka ellenzi a menekültkvótákat.  

A magyarok 87 százaléka ellenzi a bevándorlási kvótákat, az elképzelést mindössze a teljes felnőtt népesség 7 százaléka támogatja – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, a Magyar Időknek készült kutatásából.

Az MTI-nek szombaton eljuttatott, telefonos, reprezentatív közvélemény-kutatás arra is rávilágított, hogy ugyancsak ellenzi a bevándorlók kvóták szerinti szétosztását tízből közel hat baloldali szimpatizáns (58 százalék), az ismeretlen pártpreferenciával bírók körében pedig 81 százalék .

A magyarok 76 százaléka tart attól, hogy a következő évtizedben inkább problémát fog jelenteni Magyarország számára a bevándorlás. Emellett tíz megkérdezettből nyolc (81 százalék) támogatja a déli határszakaszon felépített kerítést, közel azonos arányban (85 százalék) tartanak továbbá attól, hogy a bevándorlók között terroristák lehetnek.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Az lenne csoda, ha ellenkező eredményt közölnének.
Még szó sem volt migránsokról, amikor a magyarokról már kiderült, hogy utálják a külföldieket (pirézek). Azóta ezer milliárdért két év óta folyt a népbutítás, a lélekmérgezés, a kormány mindent megtett, hogy mindenki ellenség, aki nem magyar. Csak azt nem értem, a börtönökbe, hogyan került be annyi sok kiváló honfitársunk...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem kellene alkalmanként mostmár másokat is meg""telefonálni""? Ezeket már névszerint ismeri a Nézőpont és a Századvég gárdája. Bármilyen közvéleménykutatás esetén a telefonjuk automatikusan ezeket a számokat hívja. Talán minden egyéb szám tíltottszámként szerepel.
Mondjuk, azért jók, mert náluk biztosra mehet (dotáció és válaszadás ügye okán is) az ilyen, persze teljesen független turkálóintézet.
Perwool
@namihami: "Nem kellene alkalmanként mostmár másokat is meg""telefonálni""
Én inkább azt mondanám, másról telefonálni. Ez a migráns téma volt már népszavazási és konzultációs kérdés. (az eredményt tudjuk) Az azért kissé teljesebb képet mutat ettől az állítólagos telefonos dumánál. Miért nem telefonáltat, népszavaztat, konzultál velünk a vajda, Paks 2, várba költözés, külhoni magyarok szavaztatása... ügyben?
Mondjuk a telefonos 100-advég azt is 100% támogatottságra hozná ki, ha mondjuk az lenne a kérdés "akarja-e, hogy a kormány 80 éves korig emelje a nyugdíjkor határt" vagy "akarja-e, hogy Kazahsztán és Törökország polgári is szavazhassanak a választásokon."
eugen4402
Az lenne csoda, ha ellenkező eredményt közölnének.
Még szó sem volt migránsokról, amikor a magyarokról már kiderült, hogy utálják a külföldieket (pirézek). Azóta ezer milliárdért két év óta folyt a népbutítás, a lélekmérgezés, a kormány mindent megtett, hogy mindenki ellenség, aki nem magyar. Csak azt nem értem, a börtönökbe, hogyan került be annyi sok kiváló honfitársunk...?
magyarbakancs
"Nézőpont Intézet: a magyarok 87 százaléka ellenzi a bevándorlási kvótákat"
A letelepedési kötvények megvásárlásával 4-5 ezer muszlim érkezett.
Ezt nem ellenzi a lakosság 87%-ka?
1magyar
@eugen4402: Te miért szeretnél ide menekülteket?
quadrocopter
Október 2.-a mintha nem ezt támasztotta volna alá - sunyikák!
Logika nyet?
eugen4402
@1magyar: Bevallom, nem rajongok értük én sem, de nem is kapok hisztériás rohamot tőlük, és nem hiszem el az aljas rémhíreket, amikkel rémisztget a kormánypropaganda. Tudod, itt a szülővárosomban elég sok nemzet menekülő fia-lánya talált új hazára, és mindegyik be tudott illeszkedni... Egy fillér segélyt nem kértek, és senkit nem erőszakoltak meg. Akkor még nem kellett "megvédeni" tőlük az országot!
Pálinkás Pál
@eugen4402: Hol laksz??? Utópiában??? Mellesleg te nemzetekről beszélsz...az emberek többsége meg ezt a rasszot nem akarja szomszédjának tudni,függetlenül a nemzetiségétől!!
eugen4402
@Pálinkás Pál: Hát jó, akkor nem nemzetek, hanem népek... Bizony, itt Utópiában mindenki ismerte az isztambuli cukrászt, aki itt nyitott műhelyt, és az iraki szájsebész-fogorvost, a szülő nők sem dühöngtek, ha feketebőrű szülészorvos vezette le a szülést a Szülészeten... Utópiában így telnek a hétköznapjaink!
Pálinkás Pál
@eugen4402: Te most itt felsoroltad azt a még ezrelékekben sem mérhető emberkéket,akik valami véletlen folytán nem analfabéták abban a közegben...gyere menjünk ki a szerb határhoz...kíváncsi vagyok hágy agysebészt,atomfizikust, orvost találsz közöttük! mert ugye azt te is tudod hogy a zömük nem való emberek közé?
eugen4402
@Pálinkás Pál: Én csak a saját tapasztalataimról számolhatok be. Eszembe se jutna bárkit meggyőzni az igazamról, ha neked közvetlen élményeid alapján ennyire elítélő véleményed van róluk, bizonyára igazat állítasz...
Nessy
Az általunk visszafizetendő nem kevés összegű Letelepedési kötvényekről mi a véleménye a híveknek?
Pálinkás Pál
@Nessy: Majd bukásuk után a fidesznyikek elkobzott magánvagyonából visszafizetik!!!
coni
Kiplakátolom a házban, hogy a szomszédom egy perverz, szadista őrült, majd közvéleménykutatás keretében megkérdezem a többi lakót, hogy örülnek e neki, hogy egy házban laknak vele...
Perwool
@Pálinkás Pál:Nincs olyan, hogy szar nemzet meg jó nemzet, nincs olyan, hogy szar kisebbség, meg jó kisebbség, olyan van, hogy szar ember, meg jó ember!
Ne általánosítsunk!!
Cigányt illik kollektíven utálni, némi joggal is.(Farkas F.) De talán jusson eszünkbe a cigány muzsikus, aki az élete árán mentett gyerekeket az elsüllyedt olasz luxushajón! Ő is szar ember volt?
Végül egyetlen apróság a kollektív gyűlölködésről: Bécsben egy sor boltos kiírta, hogy "magyar ne lopj!" Te lopsz? Mert én nem. Sértő? Az. Pedig elhiheti mindenki, hogy nem ok nélkül írták ki! Ugye milyen szemét dolog az általánosítás?
Nessy
@Pálinkás Pál: Tévedni emberi dolog, mondá a sünmalac. :-))
Pálinkás Pál
@Perwool: Azért magyart írtak ki és nem cigányt..,mert a libsi gyomruk nem vilselte volna el akkoriban!!a hajóról...ha van egy zsák almád ,amiben van két szép,a többi meg rothadt,nem tartod meg a zsákot,kiveszed a kettőt, a többit kidobod!!
Perwool
@Pálinkás Pál: ".ha van egy zsák almád ,amiben van két szép,a többi meg rothadt,nem tartod meg a zsákot,kiveszed a kettőt, a többit kidobod!!"
Azon még nem gondolkodtál el, hogy mi van akkor, ha Te is a "rohadt almákhoz " tartoznál?
Pálinkás Pál
@Perwool: Azt ugye tudod hogy ez a tipikus demagóg kérdés??!Mivel nem tartozom közéjük...és úgy hiszem hogy a tetteik minősítik az almákat...Az elmúlt 200 évből mondj pár dolgot amit az almáknak köszönhetünk,és előrébb vitte az országot! Arról nem beszélve hogy a mi adónkból tartják el az egyre növekvő rothadó almaültetvényt!!
papa.49
A ,,beNézőpont,, pont benézte ezt is))))))))))))
Perwool
@Pálinkás Pál: "dolgot amit az almáknak köszönhetünk"
Miniszterelnököt, minisztereket.

Annyit még megjegyzek, szerbnek, románnak magyarnak, cigánynak zsidónak németnek angolainak szírnek... ugye általában születik az ember. Ez nem érdem ez állapot.
Az, hogy ki válik emberré az pedig a neveltetés.
Én sem a "rohadt almához" tartozom. Bár az sem állítom biztosan, hogy árja magyar vagyok 150 év török uralom, Habsburg-Magyar birodalom...Szent István idején, a sok átutazó kereskedő...
A haza az a hely, ahol az igyekvő ember boldogulni tud és az állam minden erejét arra fordítja, hogy az ilyen embereket mindenben támogassa! Függetlenül attól, hová született vagy milyen a politikai meggyőződése.
Ez az ország több éve már nagyon sokaknak nem a hazája! Csak egy hely ahol élnek, sokan egyik napról a másikra.
Pálinkás Pál
@Perwool: "Az, hogy ki válik emberré az pedig a neveltetés."...ebben igazat adok neked...és mivel erőszakos kultúrában nevelkedtek,szocializálódtak,pont azért nincs helyük itt!!!..Egyáltalán nem bánom ha a sivatagban lemészárolják egymást,ha nekik az a trendi...de az már engem is érint ha ezen népi szokásukat magukkal hozzák Európába!Miért nekünk kéne igazodni ezen barbár,félanalfabéta társasághoz??De tudod mit,ha ennyire szíveteken viselitek a sorsukat..adjatok nekik egy szigetet,de azután onnan se ki,se be...,szerinted hány hét alatt süllyednének vissza a kőkorszakba??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.