Az elmúlt hét évben felére csökkent a közterületi bűnözés Magyarországon a polgárőrség és a rendőrség hatékony együttműködésének eredményeként - jelentette a belügyminiszter Nyíregyházán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""az elmúlt hétéven a felére csökkent""---A BEJELENTETT vagy egyáltalán VIZSGÁLT bűnesetek száma.
Fontos tényező, hogy egyáltalán ki az elkövető, mert ez a nyomozás indításánál az elsó kérdés. Persze, az ily módon adott feltételek mellett a statisztika könnyen igazodik a Pintyér-Poltpot duó igényeihez és a tartótisztjük elvárásához.
karma1
Ja, azert talalnak szinte minden nap egy hullat, azert nem tudnak komoly bunugyekben eredmenyt elerni, mert pl. a futono eseteben mar 4. eve a ferjet gyanusitjak, holott mar ket kulonbozo spermat azonositottak be Krisztina teste kozeleben, dehat az ilyen apro tenyek nem zavarjak sintersanyat, akinek a legnagyobb tevekenysege az emberek atultetese egyik autobol a masikba hotorlaszok eseten...
Ennyi balfuro, alkalmatlan embert regen lattam egyrakason,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.