Telefonos közvéleménykutatást indít a szegedi Fidesz, hogy megtudják, mi a véleménye a térség lakóinak Botka László szocialista miniszterelnök-jelöltről és vagyonosodási ügyeiről.

Telefonon fogja megkérdezni az embereket a szegedi Fidesz, hogy mi a véleményük Borka László polgármesterről, a szocialisták miniszterelnök-jelöltjéről. 

A 24.hu cikke szerint a pártszervezet közleményében többször is hangsúlyozta, leginkább arra lesznek kíváncsiak, hogy mit gondolnak Botka vagyonosodási ügyeiről. 

Az elmúlt időkben Botka László több alkalommal is olyan hírekkel került be az országos médiába, amelyek azt bizonyították, hogy Szeged polgármestere nem vallott be minden vagyontárgyat, amelyeket egyébként a vagyonnyilatkozatában fel kellett volna tüntetnie.

(...) egyetlen politikus számára sem megengedhető, hogy eltitkolja a vagyontárgyait, és ez alól Szeged polgármestere sem kivétel. Ezért a szegedi Fidesz akciója azt akarja kideríteni, mit gondolnak a helyi választópolgárok Botka László vagyonáról és az eltitkolt vagyontárgyakról

- olvasható a cikkben

Botka egy ajándékba kapott Rolex-karórát nem írt be a vagyonnyilatkozatába (ezt később megtette), a kormányoldal egy luxus-terepjáróval is támadta (ami a felesége nevén van), a tengeri búvárkodási hobbiját is szapulták, de azt is szemére vetették, hogy nem vallott be egy földterületet a nyilatkozatban. A Szeviép-ügyet is többször megpróbálták már ráhúzni – olvasható az Index összeállításában.

(Címlapi kép: kormany.hu/Árvai Károly)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem baj fidesznyikek,bukni fogtok..és hiába mentitek ki a lopott pénzt...a világ civilizált felén nem fogjátok élvezni...mert onnan visszahoznak titeket a sittre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Pontosan a Csongrád megyei hordavezér száján esett ki: " Mert mi van, ha nem írok be 300 milliót? Semmi!"
Erről is érdemes telefonos csevegést folytatni!
moareka
@quadrocopter: Úgy hívják azt is, hogy Farkas, de még a kinézete is hasonló...
Pálinkás Pál
nem baj fidesznyikek,bukni fogtok..és hiába mentitek ki a lopott pénzt...a világ civilizált felén nem fogjátok élvezni...mert onnan visszahoznak titeket a sittre...
Desischado
Majd előbb mészáros, habony, orbán rogán meg a többi vagyonosodásáról vartyogjanak előbb, aztán kérdezzenek Botkáról! Agyam dobom el, ekkora pofátlanság láttán! Még ők mernek pofázni! Mocsok, parazita banda!
cikicakk55
Nem is lenne egy ilyen megmozdulással gond,ha nem hallanánk,olvasnánk,látnánk napi szinten,hogy megint valamelyik Orbán rokon,barát kapott több milliárdos üzleti megbízást.A 7 évvel ezelőtt még mindenhez hülye gázszerelő például milyen pénzből kapott új agyat? Nem hiszem el,hogy egy üzletileg teljesen nulla ember egyszer csak megtáltosodik, és hirtelen mindenhez érteni kezd.( média, vasút,újságírás,útfelújítás,élelmiszerláncok,stb.) Egész biztos Botkának is vannak stiklijei,mert szerintem minden politikusnak van valami vaj a fején,de ami FideSS körökben megy,az már tényleg túl megy minden határon. Először talán maguk körül kéne szétnézni.Azzal,hogy Botkát buzerálják,még nem felejtjük el mit csináltak az elmúlt 7 évben
Lackó50
Botka nem a szívem csücske, de amit ezek művelnek, az már kritikán aluli. Ez tipikusan a "bagoly mondja verébnek ..." esete. Egy qrva óra, egy autó és a kirándulás a búvár felszereléssel ez akkora bűn, akkor a FIDESZ minden képviselőjét perbe lehetne fogni. Én szívesen elfogadnám azt az összeget, amit csak a parlamentben a FIDESZES képviselők kezéről "ékszerként" összeszedhetnék. Nem tudom hány értékes óra kerülne elő. Nekem nincs órám. Akkor én minden gyanú felett állok??? Viszont van egy autóm. Igaz, hogy nem terepjáró, csak egy kicsi 1200-as, de már feltételezhető, hogy bűnös úton jutottam hozzá, mert ha hitelre is, de képes voltam kifizetni. Így már hithű FIDESZES nem lehetek??? Mert azok szegényebbek a Botkánál??? Nagyon sántít ez a lejárató kampány. De csinálják csak. Magukat járatják le vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.