A hungarikummá vált karcagi birkapörköltet az elmúlt évi rekordhoz hasonlóan az idén is mintegy ötszáz állatból készítik el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Horizont: Kar, hogy nem oket szecskazzak a poribe,...:o((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Csak nehogy elvétsék, mert akkor birka helyett marhapörkölt lesz a menü.
Birkák is lesznek, mert kell a tapsoló tömeg.
karma1
@Horizont: Kar, hogy nem oket szecskazzak a poribe,...:o((
karma1
@Horizont: En me'g receptet is tudnek hozza kuldeni,...:o))) Tudod, maorik foldje,... Embereves... :o)))
karma1
@Horizont: Nekem volt olyan ismerosom itt, akinek a nagypapaja allitolag harcos maori volt, es meg evett az etlaprol egy kis hamstringet...(combikat..:o))) Persze, ez nem tom, mennyire igaz...:o)))
Eladott Ország
Bróker Marcsi a meg belizi fagyit árusítja, a hungarikummá vált karcagi birkapörkölt napon. Semjén Zsóti lóháton, rezesbandával meg az államilag tenyésztett civilekkel keresztényi szeretettől habzó szájjal menetelve várja a három minisztert a karcagi határon. Mutatná a tv, hogy kendéket a keresztény határvadászok meg se rugdossák, hanem szólna a székelyhimnusz, rovásírásos giga­poszterek szegélyeznék az utat és a Legfőbb Hadúr, a Nemzet, sőt Európa, mit Európa, a világ keresztényeinek Védelmezője fogadná kendéket a birkapörkölt fesztiválon és árvalányhajas kalappal integetne és Varga Misi, Endre királyunk keresztes hadjáratakor szerzeményezett ereklyéket árulna.
quadrocopter
Hazafelé meg dugig rakva a szolgálati kocsi - potyával!
Eladott Ország
Végre felállítják a Magyar Hülyeség Házát Karcagon, ideje volt.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/s%C3%A1m%C3%A1n.jpg
Miután Európa vezető nagyhatalma lettünk (ma is), annyira rendben mennek a dolgaink, hogy nem is érdemes velük foglalkozni. Inkább mesélek. Mindenki hunyja le szépen a szemét, üljünk fel a mesebeli sámándobra és suhanjunk vissza az időben. A sámándobot – képletesen – maga Szőcs Géza mester faragta, olyan 8 000 millió (8 milliárd) forintunkba került a projekt, a hülyének is megéri. Ennyi pénzből meg lehetne vásárolni egy nagyobb nógrádi falut templommal és tehéncsordával együtt, de azt rohadtul nehéz lett volna kicipelni Milánóba a világkiállításra. Így maradt a sámándob, amit kicipeltek 2015­-ben. Vagyis előbb cipelték ki, aztán elkezdték összebarkácsolni. A világkiállításon aztán volt minden, ami jó és ami magyar. Például kibérelték Varese város UNESCO ­védettségű kolostorát, ott aztán adtak a magyar kultúrának. Olyan színvonalas programok várták a véletlenül oda tévedt látogatókat (leginkább tényleg csak véletlenül lehetett odatévedni, mivel a világkiállítás honlapján elfelejtették szerepeltetni), mint például Szőcs Géza Raszputyin című darabja, vagy Nógrádi György tanárprofesszor úr szintén végtelenül tehetséges feleségének festményeiből rendezett kiállítás. Ezt a kiállítást maga Szőcs Géza nyitotta meg, de ez érthető is, hiszen Nógrádi György meg kitüntette Szőcs Gézát az Európa Akadémia nevében. Utóbb kiderült, hogy ilyen akadémia egyáltalán nem létezik, de nem baj, fő a szándék. Meg a krumpli. Most úgy tűnik, nem lehet tovább halogatni a dolgot. A sámánbuszmegállót – legnagyobb
szerencsétlenségünkre – nem hordták szét a hangyák két év alatt sem. Szét kell szedni és haza kell hozni. A mostani tervek szerint az van, hogy 336 millióból szétszedik és hazacígelik, további 328 millióból megint összerakják. Karcagon. Gondolom, kell a helyieknek, mint egy falat kenyér. Jól fog mutatni a birkapörkölt fesztiválon a sámándob, igazi hungarikum...
Csizmás Kond
@karma1: ..nahát ...gondolom nálatok a birkapörkölt maoriból készül...ettől megy el az eszed.
Nessy
csak nem fogyasztják el a szavazóikat? Úgy szeretik, majd megeszik őket?
colibri
Nem arról volt szó, hogy már régen megszünt az ingyen pörkölt?
karma1
@Horizont: Hagyd a fenebe, ennek nincs esze, elmegy a jo kurva nenikejebe. Ott nottem fol ahol, ugyhogy pont kinyalhatja a seggemet, de nem fogja, mert ez egy szar robotprogram. Most nem az ordogvadasz jon, hanem lecsereltek a nevet, es mindig ugyanazt szajkozza velem kapcsolatban.
Kulonben ki lehet az a Teuton? Mert egyebkent piszok jo fej, kar , hogy Ot nem ismerem...:o))) Neked legyen egy klassz napod, hulyekkel ne foglalkozz, mert nem ernek meg egy betuleutest sem, ezt a faszkalapot meg meguti ugyis a guta, vagy a kiagyaloja majd update-eli...:o))) Bar nem erdemes,...:o))))
colibri
@Horizont: Igen, ezek kiválasztottak, karimás a fenekük, vagy pöttyösen születtek, vagy mi a fene, nem elég, hogy a parlamentben is szinte ingyen jutnak a legjobb kajákhoz. Naná, hogy nem hagyják ki a vidéki dorbézolásokat, igaz Varga meg Fazekas odavaló.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/06/24/a-kulturatok-csucsa-az-birkaporkoltet-zabalni-38-fokban/
Nem a kibaszott siralmas kórházi koszt javításán dolgoznak, hanem vicceskednek Karcagon a 40 kilós vaslábas mellett, mert nekik ez jelenti a sportot. A karcagi birkapörkölt receptjének
bebiflázása az oktatást, az egészségügy meg annyit tesz, hogy aki jól étkezik, az nem lesz beteg, aki meg nem étkezik jól, mert nincs miből, az rohadjon is meg. A pofámról az összes bőr lejön, hogy hol tart ez az ország, amelyet ilyen embernek vezetnek állítólag. Akiknek az ősi, a magyar, a hungarikum, a hagyomány, a népi, a zabálás, a pörkölt, a pálinka, a bor jelentik a kultúrát, miközben minden omlik össze körülöttük. Ez az ócska hungarikumozás, ez megy. Miközben félanalfabéta alattvalókat bocsát ki az oktatási rendszer, miközben a kórházak bezárnak, mert nincs humánerőforrás, aki gyógyítani tudna, ezek az elvetemültek annak örülnek, hogy birkapörköltet zabálhatnak 38 fokban, mert attól a haza fényre derül. És miközben gyerekek százezrei éheznek és a közösből kell etetni őket, ez az ocsmány pap azzal vicceskedik, hogy aki nem jól étkezik, az beteg lesz. Van még pofájuk fokozni
ezt a lánctalpas menetelést? Még meddig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.