A felcsúti csodavállalkozó nevén szereplő cég, az R-Kord és a V-Híd Építő Zrt. építheti meg a Püspökladány-Ebes vasútvonali szakaszt 74,9 milliárd forintból. A V-Híd Zrt. többségi tulajdonosa az A-Group Investment Kft.-n keresztül Apáthy Endre, aki korábban még Simicska Lajossal nyert hasonló megbízásokat. A szombaton megjelent hirdetmény szerint Mészáros Lőrincéknek 160 km/h sebességű és 225 kN tengelyterhelésű közlekedésre alkalmas pályát kell kiépíteniük a közel 32 kilométeres szakaszon. Mellette korszerűsíteniük kell a vasútállomások teljes vágányhálózatát is korszerűsítése. Ez azt jelenti, hogy 55 cm magasságú állomási peronokat kell létesíteniük, aluljárókat, lifteket, perontetőket kell építeniük és akadálymentes állomási környezetet kell kialakítaniuk. Meg kell oldaniuk a térvilágítást, a 0,4 kV-os villamos energiaellátást és felsővezetéki rendszer korszerűsítését is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tolvaj, rabló Lörike !!! Rohadjál meg !!
Egyébként mennyit futsz 100 méteren forró olajban ???
Csizmás Kond
A tények kedvéért előrejelzem, hogy nem kedvelem Lőrincbát, sem nem rokonom sem nem ismerősöm , sőt megvetek minden olyan embert aki csak azért vásárol össze minden céget mert van pénze de nem ért hozzá.
...és most gondolkodjunk...az a lehetőség, hogy ez a hirtelengazdag így szórakozhat a pénzével a szocializmus eredménye, azé a szocializmusé amelyik lehetővé tette a szakképesítés nélküli cégalapítást és vásárlást és aki szbad kezet adott a korlátlan céghalmozásra. Lőrincbá csak kihasználta a lehetőségeket amit ugyanígy más is kihasznált bármelyik színű kormány alatt. Az, hogy a mai fidesz kormány nem szól bele az ilyen dolgokba, sokakba feltúrbózza a képzelőerőt viszony ez épp az általuk oly nagyon kedvelt korlátlan demokrácia eredménye.
...tehát kedves gágogókárogó libanépség, ez leginkább a ti mindentszabad elvetek alapjaira épült, korlátlan liberáldemokratikus megvalósulás.
Qqberci
@Csizmás Kond: " Az, hogy a mai fidesz kormány nem szól bele az ilyen dolgokba, sokakba feltúrbózza a képzelőerőt viszony ez épp az általuk oly nagyon kedvelt korlátlan demokrácia eredménye."

Lófütty, cicus. Lett volna eddig hét évük, hogy leállítsák azt, amit te a szocializmus eredményének tartasz, de nem ezt tették, hanem törvényi szintre emelték a lopást...
Csizmás Kond
@Qqberci: ...és szerinted miért kéne egy demokratikus törvényt megváltoztatni ?...mert folyton csak a végtelen szabadságot hangoztatjátok mindenben...hacsak nem úgy képzelitek el a demokráciát hogy diktatórikusan működjön ?
Qqberci
@Csizmás Kond: Nem ismerem azt a fogalmat, hogy "demokratikus törvény"...
Csizmás Kond
@Qqberci: ...pedig az egész baloldalnak az a napiimája...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.