A településkép védelméről szóló törvény módosításával szigorította az Országgyűlés a politikai reklámok kihelyezését pénteki rendkívüli ülésén. Az államfő által megfontolásra visszaküldött jogszabály módosítását 123 igen és 68 nem szavazattal fogadta el a parlament. Az uniós csúcs miatt Brüsszelben tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök az ATV Híradójának sajtótájékoztatón elmondta, “Magyarországon van a törvények hatályba lépésének egy világos rendje, az erről szóló politikai vitákat érdemes ebben a keretben értelmezni.”Orbán Viktor szavai megihlettek minket és eljátszottunk a gondolattal mi lenne ha az Országban tényleg törvényes rend uralkodna. Mészáros Lőrinc a miniszterelnök első számú strómanja, biztos nem kerülhetné el a börtönt és a teljes vagyon elkobzást. Rogán Antalnak felelnie kellene minden áron alul eladott ingatlanért, minden tisztázatlan piszkos ügyért. Egy törvénytisztelő Országban a veje nem kaphatna milliárdos állami megbízásokat. Egy ilyen Országban amiről Orbán...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A törvények mindenkire vonatkoznak, kivéve a "gyevi bírót és társait"!
Béla333
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél" George Orwell Állatfarm!

Börtönbe az egész mocskos hazaáruló tolvaj bandával!
Aki Én
De jönnek a Verőcei Bringások, és belovagolnak Csizmás Kondom hátán. Üvöltve, hogy ez így qrva jó, qrva nemzeti és qrvaára rendben lévő.
Ilyen... mit ilyen, tized ilyen korrupció mellett a fidesz ellenzékben százezreket vitt volna az utcára. Akkor ott lennének a Kondom félék, akkor értenék a dolgot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.