Botkának nincs programja arra, hogy miből osztogasson, a fantáziája addig tart, hogy elvesszük a gazdagoktól és odaadjuk a szegényeknek. “Hét évvel a NER megszületése után az MSZP – most már “hivatalos” – miniszterelnökjelöltje még mindig nem érti a rendszer lényegét. (… a szocialisták) Orbán legnagyobb támaszai, akikre olyan szüksége van, mint egy falat kenyérre. Botka azt mondta, az országot két részre lehet osztani, elégedettekre és elégedetlenekre. Az elégedettek azok, akik kaptak, az elégedetlenek pedig azok, akik nem kaptak. Mint mondta: “2018 az elégedettek és az elégedetlenek között dől el: aki elégedett, annak Orbán, aki elégedetlen annak Botka. Egyszerű a választás: Orbán vagy Botka”. Kevés ennél butább és ostobább szöveget hallottunk eddig, pedig szoros a verseny, nagy a konkurencia. (…)

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Sokáig nem mentem el választani, mondván: szarból nem lehet. Sokan mondták, hogy a legkisebb rosszra kell szavazni. Úgy gondolom, a történelem engem igazol.
lampa laz
Azt hittem többre képes, -bár az mszp-vel nehéz is lenne-, de sajnos csak egy túlméretes f...x.
Csizmás Kond
Egy ország vezetésére nem azzal a jelszóval kell törtetni, hogy leváltjuk és majd lesz ahogy lesz...ezzel csak néhány buta embert lehet megtéveszteni akikből a majdani nyafogók fognak kikerülni..
karma1
Soha nincs olyan egy orszagon belul, hogy a tomeg ugyanazt akarna, meg akkor sem, ha ez valahol mindenkinek egyszerre lenne jo.
Homogenizalni csak a hulyegyerek eszak-koreainak sikerult a nepet, eroszakkal, buncselekmenyekkel, szazeves folyamatos diktatorikus rendszerben.
Ha orban eltunne a sullyesztoben, es az ellenzek (nem a jobbik) kerulne hatalomra, az sem lenne jo, mert ok meg azonnal elszamoltatast csinalnanak - ha van egy kis eszuk -, ami viszont mar tutira 1.7 millio fo ellenseget jelent a rendszernek.
Egy ilyen rendszerben egyenlore csak szep lehetsz, de okos nem, plane nem mindenkinek egyforman tetszo...:o((
Macskaszem
Márpedig sajnos ott dől el minden, hogy ki kapott, ki nem. Lásd rezsicsökkentés, béremelés(még akkor is örültek neki, amikor a minimálbérnek csak a bruttója nőtt brutálisan), családi adókedvezmény(nem baj, hogy csak kétezerrel nőt, miközben gazdagéké kétszázezerrel) stb. Nem mondom, hogy mindenki ilyen, de többen vannak a kelleténél.
Pálinkás Pál
@karma1: nincs igazad...az az 1.7 tized millió ember mélyen kussolna ahogy bukik a dúcséjuk...nem mondom hogy nem lennének zavargások.,de ugye tudjuk hogy a majmot demokratikusan nem lehet eltávolítani,ha hatalomról van szó,nincs kétségem hogy ő a tömegbe lövetne,és nem gumival ,jobberek!!
karma1
@Pálinkás Pál: Hat azt hiszem, ebben sajnos nagyon igazad van. Semmitol sem riad vissza. ...:o((( Azert kurva rosszul esne, ha emiatt az agybeteg miatt egyetlen embernek is meg kellene halnia. (Gondolok egy olyan ellen-akciora, mint az 56-os forradalom ve'res leverese volt, illetve hogy sajnos sok artatlan ember is belehalt a forradalomba.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.