A miniszterelnököt az sem érdekli, ha egy esetleges kilépéssel a perifériára kerülést kockáztatja az EU-ban. Interjú Urbán László közgazdásszal. – A választások közeledtével az Eötvös József Csoport (egy konzervatív értelmiségieket tömörítő kör, melynek Urbán László mellett többek között Csaba László, Chikán Attila és Sólyom László is tagja – a szerk.) tagjain kívül mások is végiggondolták, mi kellene ahhoz, hogy változás történjen az országban. A Momentum megjelenését is hasonló okokra vezetem vissza, bár ők teljesen függetlenek az Eötvös-csoporttól. A rendezvényeink iránt is egyre többen érdeklődnek. A kötet meg

Forrás: mno.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Eötvös József Csoport (egy konzervatív értelmiségieket tömörítő kör, melynek Urbán László mellett többek között Csaba László, Chikán Attila és Sólyom László is tagja – a szerk.) tagjain kívül mások is végiggondolták, mi kellene ahhoz, hogy változás történjen az országban. "

Ők belülről is jól ismerik ezt a velejéig romlott, erkölcstelen bandát.
RonaGyuri
@lampa laz: hogy politikailag hogy értékeled őket az egy dolog, a magyar politikai életben nincsenek érintetlenek, így vagy úgy mindegyik besározta már magát. Azonban itt a szakmai megfontolásaikat osztották meg! =))
lampa laz
@RonaGyuri: Azért írtam, h belüről is jól ismerik, mert mind ott ténykedett orbán körül és Sólyom is segítette. Most itt lenne az ideje, h az ismereteiket felhasználva tegyenek orbán ámokfutása ellen.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/ogy.jpg
Magyarország szarul teljesít. Minden tekintetben. Ugyanabban a környezetben és úgy, hogy a legtöbb egy főre jutó uniós forrást lehívó ország vagyunk. Az rendben van, hogy Románia még mögöttünk van több tekintetben, de volt is honnan feljönniük. És jönnek, fejlődnek. Egyedül Románia nem hagyta még le az egykori éllovas Magyarországot, mindenki más igen. Ideje lenne elgondolkodni azon, hogy valami rohadtul nem jól van. És lehet, hogy az összes eddigi kormány rohadt, korrupt, tolvaj, dilettáns volt egészen mostanáig és egyedül a fidesz kormány helikopter, de az ország azóta szarik maga alá, amióta Orbán Viktor és családja elkezdett jól teljesíteni. Lehet még hazudozni egy darabig, de attól a tények még egy fikarcnyit sem fognak változni. Baj van. Orbánék hazudnak. És mi fogjuk megszívni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.