Ha nem ismernénk Balog Zoltán viselt dolgait, még büszkék is lehetnénk rá, mint új Hungarikumra. Aki 38 fok hőségben egy birkafőző-versenyen úgy látja, hogy ez a nemzeti kultúra csúcsa, megérdemli a citrom-Hungarikum elismerést. Balog Zoltán „mindenminiszter” tiszteletét tette – vagy a fesztivál nála, ez vitatott – a XIX. Karcagi Birkafőző Fesztiválon, és, ha már ott volt, mikrofont ragadott, és szavazatmaximalizálás okán azt találta mondani – többek között, mert volt itt ínyencség bőven – hogy a birkafőzés nemcsak kultúra, hanem minden, amit az emberi-erőforrás- minisztérium képvisel.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon tévedsz, mert ennek a sötét bunkónak tényleg ez a nemzeti és ez a kultúra! =))
quadrocopter
Semmi különös, egyik pösze birka meglátogatta a Potya Projekt 1.0 keretében a birkafesztivált!
justhpeter
@Csizmás Kond: Az lehet, hogy a birkafőzés egy kultúra, de mi köze van Balognak a kultúrához ? Pontosan annyi mint a kereszténységhez. Azaz semmi. Balog egy primitív seggnyaló. Semmi más.
Csizmás Kond
@justhpeter: Péter, ha megkérdezték hát felelt...mi ebben az ájuldoznivaló ,
Eladott Ország
A karcagi birkapörkölt receptjének bebiflázása az oktatást, az egészségügy meg annyit tesz, hogy aki jól étkezik, az nem lesz beteg, aki meg nem étkezik jól, mert nincs miből, az rohadjon is meg. A pofámról az összes bőr lejön, hogy hol tart ez az ország, amelyet ilyen embernek vezetnek állítólag. Akiknek az ősi, a magyar, a hungarikum, a hagyomány, a népi, a zabálás, a pörkölt, a pálinka, a bor jelentik a kultúrát, miközben minden omlik össze körülöttük. Ez az ócska hungarikumozás, ez megy. Miközben félanalfabéta alattvalókat bocsát ki az oktatási rendszer, miközben a kórházak bezárnak, mert nincs humánerőforrás, aki gyógyítani tudna, ezek az elvetemültek annak örülnek, hogy birkapörköltet zabálhatnak 38 fokban, mert attól a haza fényre derül. És miközben gyerekek százezrei éheznek és a közösből kell etetni őket, ez az ocsmány pap azzal vicceskedik, hogy aki nem jól étkezik, az beteg lesz. Van még pofájuk fokozni ezt a lánctalpas menetelést? Még meddig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.