Eleve milyen csúnya dolog már rászállni közéletileg aktív fiatalokra, akik első sajtótájékoztatójukat tartják? Ragyogó interjú jelent meg a Magyar Hírlap hétfői számában, amit Böröcz Lászlóval, a Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak a vezetőjével készítettek. Az interjú nagy része a szokásos kormányzati agitációs propaganda sorosozással, a Jobbik ekézésével, a kormány fényesre polírozásával telt, de azért egyetlen keresztkérdés belefért a végére: Sokan láttuk a kínos videofelvételt a Fidelitas Nógrád megyei vezetőiről. Hogyan történhetett ez meg?

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Asszem, ez az az eset, amikor a fagyi elkezd visszanyalni... Atyavilag, hova jutottunk! AMikor a hulyenel is retardaltabb kosalala osztja ki sajtotajekoztato-ugyben a fiatalokat...
Talan ezek a szerencsetlen hulye fidelitasosok voltak az utolsok, akik beszopjak kosa baromsagait,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Perwool: ma,16:43 Itt még mindig Orbán a legnépszerűbb. Erre mit mondhatnék? Idézem Nagy Ferót, aki soha nem volt a szívem csücske, de most mégis ide kívánkozik: "Az embereknek jogukban áll hülyének lenni. (…) A népet nem lehet leváltani, olyan, amilyen. A nép ugyanolyan hülye, mint én. Minek tagadnám meg a fajtámat?" És tényleg. Akkor hát szép napot kívánok mindenkinek, aki a harminc fokokban érzi jól magát, és annak is, aki nem. Most még lehet levegőt venni, megyek is, csapok egy kört. Egyébként meg ez van, ezt kell elviselni. Az időjárást nem nagyon lehet leváltani, mindenki mást igen. Ne feledjük!
Perwool
@Eladott Ország: Ha lesz is választás, a kérdés, hogy milyen. Mint a legutóbb? Vagy még szarabb?
Csak figyelj, hogy milyen alapossággal nyírnak ki mindenkit, akire szavazni lehetne!
Nekem 2018-al kapcsolatban nincsenek várakozásaim.
Nem hiszem, hogy Orbán demokratikus módon valaha is kiadja a kezéből a hatalmat.
Külföldi megfigyelők véleménye:
"A 2014-es magyar országgyűlési választás törvényes volt, de nem tisztességes."
Úgy tűnik, a kormány végképp letett arról, hogy tisztességes és becsületes választással próbálja megnyerni 2018-at.(Plakáttörvény, és ez csak a kezdet)
simmering73
Ez aztán a szégyen. Kósától kapni fejmosást.
karma1
@Perwool: Mult szombaton meghivta a baratnomet enekelni Kocsis Andras egy rendezvenyre (kerti partinak mondta o), amirol aztan ott helyben derult ki, hogy egy ellenzeki kortes osszejovetel-szeruseg, ahol volt 2 ora komoly kortesbeszed tobb part reszerol (Momentum, 2 fiatal holgy altal, Botka reszvetelevel, Polgar Andras, Ungvari Tamas Varnus Xaver, Farkashazy Teddy reszvetelevel). Baratnom egyaltalan nem politizal, de vendegkent persze vegighallgatta az egeszet. A Momentumos csajszik nagyon ertelmesek voltak, de mondtak, hogy ok 10-15 evre elore gondolkodnak, mert ugy erzik, akkortol tudnak igazan atvenni a vezetest, mert jelenleg eleg kicsik. Polgar Andras megkerdezte toluk, hogy "jo, de mi lesz velunk, az idosebb korosztallyal, akiknek mar nincs 10-15 evuk arra, hogy egy kezdodo politikai atrendezodesben gondolkodjunk," Hat a lanyok nemigazan tudtak erre mit mondani. Botka totalisan program nelkuli, nem is tudott senkit sem extra modon belelkesiteni (miutan minden jelenlevo amugyis baloldali es liberalis-demokratikus beallitottsagu volt), ugyhogy O eleg gyorsan el is tunt a Momentumos lanyokkal egyutt. A szomoru az volt, hogy akiknek ralatasuk, eszuk es a poziciojuk is volna a valtoztatashoz, mert a velemenyuk szamit, ok is azt mondtak (Ungvari), hogy "Mi egyszeruen nem birunk annyit hazudni, hogy lekorozzuk a fideszt".
Sajnos, innentol kezdve elegge veszett fejsze nyele az egesz. (Botka egyebkent akkor viharzott el, amikor valaki megpenditette, hogy osszefogas nelkul meg csak esely sincs a gyozelemre, es az illeto azt mondta, hogy az ordogok oreganyjaval is kell ossze kell fogni).
Eladott Ország
@Perwool: "Nem hiszem, hogy Orbán demokratikus módon valaha is kiadja a kezéből a hatalmat." Igen. Azt mondta a szarházi csúti cigány "DÖNTÉS VAN RÓLA", hogy ő nyer.
kokopelli
@Perwool: ..nem akartam a kommentemet hosszúlére eresztenmi,de tavaly bei Lidl összefutottam
egy családdal.Papa,mama,fiú,meny és egy babakocsiban ülő unoka! Mind az öten,a "vi-
szontnemlátásra" hagyták el "Orbániát"! Nagypapi,fiú és meny "gályáznak" a nagymami
vezeti a háztartást! 70m2-es kégli 3 szobával (erkéllye)l öszkomforttal...stb! Azt kérdez-
ték tőlem,hogy még mit akarhatnának? Még több szerencsét?...ez van...!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.