Akár 15 évet is kaphat a jelenleg 64 éves Akár 15 évet is kaphat a jelenleg 64 éves "üzletasszony". A Bróker Marcsika néven elhíresült karcagi üzletasszony a 15 éven át tartó csalássorozatért akár 15 év börtönt is kaphat – tudta meg a Portfolio a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségtől, amely minap jelentette be, hogy elkészült a vádirat. Szolnok, 2016. december 16. D. Sándorné, a Kun-Mediátor Kft. csalás miatt keresett, Belize-ben elfogott vezetõje 2016. december 16-án a Szolnoki Törvényszéken, ahol elõzetes letartóztatásáról dönt a bíróság. A nõ Bróker Marcsi néven vált ismertté. MTI Fotó: Mészáros János Vádat emeltek Kun-Mediátor Marcsika ellen Többek között üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős kárt okozó csalás miatt kell felelnie. Üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat. Az ügynek összesen 768 sértettje van, ők a cég karcagi és budapesti irodáiban fektették be pénzüket. A társaság látszólag egy...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
En mar akkor sem beceztem, amikor mindenki "marcsikazta"... 15 even keresztul 793 embert megvezetni, foldonfutova tenni - ehhez egy ordogi boszorkanyos lelkuletu szemely kellett, ;.- ez volt maria naccsocsos asszony...
A tobbi lira...
Az a nagy baj, hogy az a rengeteg ember, aki elvesztette a penzet miatta -altala, futhat a penze utan. azoknak nem megoldas a 15 eves esetleges bortonbunti...Mindenesetre jo emlekezteto lesz az oregasszonynak, hogy munkabol kell megelnie, - a zacskoragasztas is egy feladat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Marcsika birodalom tündöklése és bukása... )
dr. prédikátor
@karma1: Na meg úgy e az emberi kapzsiság is közrejátszott!!!
Eladott Ország
"Az ellopott pénz 10 milliárd forintra tehető, amiből mintegy 4 milliárd forint megtérült." Többi hová lett? Belizben elfagyizta? Ha leadja a sápot a fidesznek ő is megússza, mint a többi szarházi.
Perwool
Akár! ühm, de, akár úgyis járhat mint Tarsoly Csabika!
Veleda
Mária tanti a Hebridák helyett hűvös helyen fog eztán nyaralgatni. Azért az elgondolkodtató, hogy 15 éven keresztül folytathatta az üzelmeit.
Gondolom a károsultak várhatják vissza az elveszett pénzüket, de tessék már megtanulni, hogy a nagy hozamot ígérő befektetés soha nem tisztességes játszma.
karma1
@dr. prédikátor: Ki ne akarna nagyobb hozamot, kamatot a nehezen megkeresett penzere? Na, ezert se fognak egy ertelmes, gondolkodo fiatalsagot felnevelni, mert akkor ki fogja elhinni a hasonlo "jo befektetesek magas hozamait"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.