A Bróker Marcsika néven elhíresült karcagi "üzletasszony" akár 15 év börtönt is kaphat – tudta meg a Portfolio.

A társaság látszólag egy utazási irodát üzemeltetett, de valójában tiltott betétgyűjtést folytatott. Az ügyfelek azt hitték, értékpapírokba fektetik a pénzüket. Az ügynek összesen 768 sértettje van, ők a cég karcagi és budapesti irodáiban fektették be pénzüket.

Bróker Marcsi 80 éves koráig ülhet börtönben

A vádlott velük bizalmi kapcsolatot ápolt, így évekig meg tudta téveszteni az ügyfeleket. Azt az eljárás érdekei miatt nem árulhatta el a főügyészség, hogy a vádlott elismerte-e a bűncselekmény elkövetését. 

A kárérték 10 milliárd forintra tehető, amiből mintegy 4 milliárd forint megtérült. Azt még nem tudni, hogy ebből mennyi kerülhet vissza a károsultakhoz, ez ugyanis majd a bírói eljárás tárgyát képezi.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ülhet!! ühm.. vagy, úgy mint.. Quaestor Csabika...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Az ellopott pénz 10 milliárd forintra tehető, amiből mintegy 4 milliárd forint megtérült." Többi hová lett? Belizben elfagyizta? Ha leadja a sápot a fidesznek ő is megússza, mint a többi szarházi.
wagabund
@Eladott Ország: hát ez az...azért jött haza ez a luvnya, mert nem küldte a sikkasztott pénzt az, akire rábízta a milliárdokat, hogy majd apránként tolja utána...

na, az most qurva jól él belőle(valahol..)
verőce21
Soha ne add oda a pénzedet másnak, hogy "megfialtassa" mert amint kiadod a kezedből másnak fog dolgozni a pénz, nem neked!

Vigyázat, mert támadnak a biztosítási ügynökök és a "brókermarcsikák"!
Perwool
Ülhet!! ühm.. vagy, úgy mint.. Quaestor Csabika...
Eladott Ország
@Perwool: 444.hu/tag/quaestor?page=1
A 200 milliárdos kárt okozó Quaestor-csoport vezetője maradhat házi őrizetben.
A Quaestor-vagyon elkótyavetyélése a terv szerint halad.
Perwool
@Eladott Ország: 15:24
Pont ezért írtam, ülhet..., de, nagy a valószínűsége annak, hogy marad a feltételes mód.
Eladott Ország
kepek.4ever.eu/data/download/emberek/turkiz-szem,-kek-szemek,-noi-arc-189762.jpg
Elsumákolják, mint a Posta Bank és egyéb banki lenyúlási ügyeket. A károsultak meg nem kapnak semmit, vagy kiszúrják a szemüket aprópénzzel.
maci0427
Bróker Marcsikát jól hülyére vették a haverjai ! Mert az biztos,hogy ezt nem ő találta ki és állnak mögötte rejtélyes emberek,akiknél most a rengeteg pénz van és személyükre talán soha nem fog fény derülni ! Marcsika ebből a pénzből nem sok mindent élvezett, ha csak a pénzfogás közben nem nyúlt magához ! Mondjuk nálánál is hülyébbek voltak azok - már bocsika - akik látták személyét ,szépséges bizalomgerjesztő arcocskáját és hittek a mesében,hiszen ennek az irodának nem volt olyan tevékenység engedélyezve, amit Marcsika csinált ! Most a " kedves befektetők " , leshetnek a pénzük után,soha nem fog megtérülni, Marcsika meg " élvezhet " a börtönben haláláig,mert annyi idősen necces, hogy megéri e a szabadulást ! Megérte...???
maci0427
@Perwool: Az más tészta ! Ott mások a befektetők ,vagy nem tudtad ?! Amit szabad Jupiternek,nem szabad a kisökörnek !
maci0427
@Eladott Ország: Az más tészta ! Ott mások a befektetők ,vagy nem tudtad ?! Amit szabad Jupiternek,nem szabad a kisökörnek !
Perwool
@maci0427: "Ott mások a befektetők"
Ajjaj de még mennyire mások! De azt tudod, hogy a mások, (többek között a külügy) előző nap hamar-gyorsan "Isteni" sugallatra ki vette a befektetéseit. A több mások, meg kártalanítva lettek.
Eladott Ország
@maci0427: Csak nem gondolod komolyan, hogy ezt a szarházi tolvaj fidesz banda a végtelenségig csinálhatja, pofátlanul ? Börtönben rohadnak meg! Elfog jönni a leszámolás ideje!
kissé felnőttem
áztatta már muffját más tengerekben mi meg etessük mert ül ? kőbánya!!! reggel 04-22 ig aztán marcsika vagy karcsika még ettessük is 80 éves koráig 7 milliárdot eltapsikolt fizesse a sittjét napi 40,000 FT al. erre hozzanak törvényt erre minél előbb
maci0427
@Perwool: A büdös életben soha senkit nemfognak elszámoltatni ! Egytőről fakadnak ! Régi haverok,balról - jobbra !!! A baloldal sem számoltatta el a jobboldalt és viszont !
maci0427
Elszámoltatás...??? -- A büdös életben soha senkit nemfognak elszámoltatni ! Egytőről fakadnak ! Régi haverok,balról - jobbra !!! A baloldal sem számoltatta el a jobboldalt és viszont ! Soha nem fognak börtönbe csukni senkit ! Egy - két kishal és kész, az megy a levesbe !!!
papa.49
Nem a börtön a fontos hanem adja vissza az emberek pénzét ez lenne az igazán fontos!!!
maci0427
@Eladott Ország: Elszámoltatás...??? -- A büdös életben soha senkit nemfognak elszámoltatni ! Egytőről fakadnak ! Régi haverok,balról - jobbra !!! A baloldal sem számoltatta el a jobboldalt és viszont ! Soha nem fognak börtönbe csukni senkit ! Egy - két kishal és kész, az megy a levesbe !!!
lampa laz
Karcagi fiúk, vargafazekas majd megmentik. Fazekas hungarikummá nyilváníttatja mint a csécsi szalonnát...
Eladott Ország
@lampa laz: Így van. Az erős Pista, csécsi szalonna után a brókerbotrányokat és a pilótajátékokat is hungarikummá nyilvánítják és a bróker Marcsi ügy megoldva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.