A Duna fontos közlekedési útvonala lesz a vizes világbajnokságnak, a Mahart Passnave Kft. és a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. együttműködési megállapodása értelmében hajókkal szállítják a verseny helyszíneire a nézőket – mondta Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára.

Szabó Tünde közölte, a 20 percenként járó körjáratokkal tehermentesítik a tömegközlekedést.

Beszélt arról is, hogy tizenkét új kikötő létesült, az események után a kikötők egy része a budapesti és a Dunakanyar menti menetrendi hajós közlekedésben vesz majd részt.

"Időarányosan minden munkával készen állnak az ország történetének eddigi legnagyobb, 18 nap múlva kezdődő sporteseményének lebonyolítására" – mondta.

(Index)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Sz. T. leginkább elmegyógyászati kezelésre szorulna, ilyen hibbant ötletek miatt. Persze, ismerve főnöke vuselt dolgait, nem is csodálkozik senki!
Cefi
Hajóval szállítják a nézőket a vizes vébére.

Mert a metróval nem merik.
eszegfu
Csak remélem, hogy a hajóknak semmi baja nem lesz, hiszen a "Dunai Flottánk" sem uj hajókból áll. No meg azt is, hogy tényleg tehermentesiti a tömegközlekedést... mert ha 20 percenként jár és max. 300 ember fér el, nem tudom hogyan hogyan képes majd ezerszámra a versenyek helyszineire vinni az embereket?
Edmond Dantes
Én metróval megyek.Viszek magammal feszítő vasat,poroltót és túlélő csomagot.
Cefi
@eszegfu: Erősen optimista vagy: ezerszámra?
eszegfu
@Cefi: Nem bujhatok ki a bőrömből... tényleg "erősen optimista" vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.