Másodjára rendez internetes versmondóversenyt a Nemzeti Színház, az indulók között azonban egy közveszélyes jelölt is felbukkant, aki ráadásul a saját versét szavalja.

A Nemzeti VERSeny tehetségkutatón nevezők először youtube-ra töltik fel, ahogy szavalnak, a zsűri pedig a 80 legjobbat választja ki és juttatja tovább, de az összes többi videót is kiposztolják, hogy a közönség ezek közül tízet maga is továbbjuttathasson lájkokkal.

Versmondóversenyen indult az ózdi fojtogatós rendező

Az indulók közt bukkant fel Liebe Attila, egykori színházi rendező, akit 1978-ban jogerősen tíz év börtönbüntetésre ítéltek, amiért Ózdon, egy színházi próba közben megfojtott egy 15 éves lányt.

Liebe rávette társulata tagjait, hogy szélsőséges szituációk kipróbálásával szerezzenek olyan tapasztalatokat, amiket utána beépíthetnek az alakításukba. Emiatt kezdte fojtogatni az egyik szereplőt, aki meghalt. A bíróság Liebét jogerősen 10 évre ítélte, amiből 5 és felet le is töltött. Szabadulása után azonnal újabb színtársulatot szervezett, ahol hasonló incidensek miatt kellett ismét felelnie a rendőrségen, ekkor 6 év 2 hónapot kapott.

Liebe ezek után 1998. júliusában két tinédzsert vett rá, hogy kimenjenek vele az ózdi temetőbe, ahol állítólag egy filmforgatáshoz keresett szereplőket. A tesztfeladat az volt, ki tud jobban átélni egy fojtogatós jelenetet.

 2008-ban Liebe álnéven szervezett volna színtársulatot a MyVip nevű közösségi oldalon. A férfi rengeteg fiatal lánnyal vette fel online a kapcsolatot, akiknek azt ígérte, hogy online fogja őket színészetre tanítani, ám felvételi vizsga címén a távolból arra vett rá fiatal lányokat, hogy webkamera előtt fojtogassák egymást.

A férfi most újra feltűnt, és némi balszerencsével a Nemzeti Színpadáig is eljuthat.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gondolom,,pont erre az állatra van szükség a Nemzeti Szinházban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.