Közép-ázsiai útja keretében Kazahsztánban is járt Szijjártó Péter, utazásának célja az volt, hogy Magyarországot mint a visegrádi csoport július 1-jétől soros elnökét kellőképpen felkészítse e feladatra. A magyar elnökség ugyanis fejleszteni kívánja a V4-ek és a közép-ázsiai országok közötti együttműködést. A felek mezt is cseréltek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,mint a visegrádi csoport július 1-jétől soros elnökét"
Már a V4-be is betette lábát a Soros. Tényleg minden mögött ő áll.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,mint a visegrádi csoport július 1-jétől soros elnökét"
Már a V4-be is betette lábát a Soros. Tényleg minden mögött ő áll.
Edmond Dantes
Szerencsétlen Puskás,még az emlékéből is hülyét csinálnak.
papa.49
Akkor most minden rendben...Haza már nem is kéne jönnöd hülyefutsalosmajom!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/szijj.jpeg
A magyar kormány és külön Szijjártó portfóliójából már tényleg semmi más nem hiányzott, mint hogy megfigyelőként csatlakozzon a Nemzetközi Türk Akadémiához. Nevetséges, hogy egy külügyminiszter – aki amikor éppen nem szólogat be, nem oktat ki európai politikusokat,
mintha a seggéből rángatta volna ki őket – főállásban ilyen szintű fontos dolgokkal foglalkozik. Külön borzasztó, hogy miközben Magyarországot egy eszelősen szabadságharcoló függönyfocista minden rezdülésével kiírja Európából – a kibaszott európai ügyészséghez való csatlakozásra nem füllött a foguk, az egyik legjelentősebb nemzetközi korrupcióellenes együttműködésből kiléptették az országot – ennyire szemérmetlenül gazsulálnak a keleti diktatúráknak. Külön vicces lehetne, ha nem volna katasztrófa: a Nyílt Kormányzati Együttműködésből való kilépés közvetlen előzménye volt, hogy a szervezet megdorgálta Magyarországot, amiért a kormány szembe ment a nyílt kormányzás elveivel, továbbá határozott lépéseket követelt annak érdekében, hogy ne tegyék Azerbajdzsánhoz és Törökországhoz hasonlóan inaktívvá az ország tagságát. Hogy és hogy nem, az Orbán-­Szijjártó tandem az egész holdudvarral éppen ezeknek az országoknak a gyökér vezetői mellett érzik jól, otthonosan, komfortosan magukat.
Pálinkafőző Rézüst
@kissé felnőttem: sok rövidet, vagy egy hosszút?
Nessy
@Eladott Ország: Miután más nem fogadja őket! Itt nincs sem vallási, sem kulturális, sem identitás problémájuk!
Perwool
Hagyjuk már! Orbánt unja már a civilizált világ, mint, vénlány a pártát úgyhogy muszáj valami újat mutatni.
Visegrádi négyek helyett ankarai ötök...
A külpolitikánk öles léptekkel zárkózik fel a gazdasági teljesítményünkhöz.
Esetleg a közös érdekeltségű testvéri államokat összehozhatnák egy jó kis tárgyalásra! Mondjuk Jemen, Észak-Korea, Szomália, Banglades, Orbánia.
Ha nem figyelünk, Szijjártó egy sziporkázó pillanatában megalkot valami új Kis-Antantot a részvételünkkel. Esetleg csatlakozunk valami Pánarab Unióhoz... Sosem lehet tudni merre jön a következő csodás nyitás...
Eladott Ország
@Perwool: A románok meg kihasználják az új Kis-Antantot és bevonulnak a Tisza vonaláig elvesztve azt is ami eddig "vót".
Perwool
@Eladott Ország: "A románok meg kihasználják"
A románok az EU adta lehetőséget használják ki, és elhúznak a jobban teljesítő trágyadomb mellett. Ott menesztette a nép a korrupt szemét politikusokat.
Itt? Kétmillió birka állva tapsol és élteti ki rablóit!
Eladott Ország
@Aki Én: Most már a soros kapcsolást is be fogják tiltani.
Eladott Ország
@Perwool: Pont erre akartam célozni, hogy a román politikusoknak a történelem során mindig több esze volt mint nekünk. A fidesz szarházi rablóbanda már szóra sem érdemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.