Az egykori Együtt-PM (most már Párbeszéd) páros újra összeállt egy ügy kedvéért, mindkét párt feljelenti Toroczkai Lászlót és mezőőreit.

Szinte hatóságként viselkedtek az ásotthalmi mezőőrök, akik Toroczkai László jobbikos polgármester szerint menekülteket fogtak a magyar oldalon. Toroczkai azt írta a két fotóval megtűzdelt Facebook-posztjába, hogy a “migráns-csoport” egy tanyára akart betörni, miután átvágták a dupla határkerítést. A képeken látható, hogy mindannyiukat lefektették a földre, a polgármester szerint

ma már Szerbiában vannak.

Két párt is feljelentést tett. Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke csoportosan elkövetett önbíráskodás és kényszerítés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.

Szigetvári szerint “Toroczkai szabadcsapatai” valószínűleg fenyegették valamivel a menedekülteket, hogy azok hasra vágták magukat. Szerinte ráadásul a földre fektetettek a Genfi Konvenció szerint menedékkérőnek számítanak, emberségesen kéne velük bánni. A kormánytól a következőt kéri:

a Fidesz-kormány rendőrsége ne tűrje el szélsőjobboldali paramilitáris erők randalírozását.

Az Együtt régi szövetségese a Párbeszéd is feljelentést tett, bár ők folyamatosan bántalmazásról beszélnek, amiről Toroczkai nem tett említést. Ők is a Genfi Egyezményre hivatkoznak, de azt nem részletezték, milyen gyanúval tettek feljelentést “Toroczkai László és neonáci ‘bandája'” ellen. – írja a 24.hu.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kádár János
@karma1: Testi kényszert? Hol erre a bizonyíték???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Peller Anikó: Hagyjad ezt a szerencsétlen @karma1: -t! Ő is ugyanolyan migráns ahol él, mit is írhatna csak jót a vándoroltatásról a Szerencsétlen.
Pedig ha tudná, hogy az ottani őslakosok a szagát sem tudják elviselni!
Peller Anikó
@verőke: jó de nem egy kategória, Ő nem azért ment a maorikhoz, hogy kiirtsa őket.

Nálunk sem a kínaival vagy a vietnámival van baj hanem ezzel a szemétvallású gyökér népséggel akik mellesleg százmillószámra tódulnának az ingyensegélyért.
karma1
@Peller Anikó: Mielott egymasnak esnenk: nehogy azt hidd, hogy azt kivanom, hogy most jojjon egymillio muszlim, es tarolja le Magyarorszagot, mint a torok idokben - remelem, megerted, hogy ezt tevedesbol sem kivanom.

Mondtam, nem is az az erdekes, hogy all a kerites - bar hidd el, szart sem er, plane nem megfelelo hatarorizet nelkul(AZ asotthalmi elborult agyu bunko nekem nem vedelem, csak egy katonamaniaba buzult idiota, aki igy eli ki a sorkatonasag hianyat).

En mar reges regen azon lovagolok, hogy valamit arra kene kitalalni, hogy csuti goreny hagyja abba a "jo (kotvenyes) muszlim, rossz (menekult) muszlim kozotti megkulonboztetest, es az anti-migrans promociojaval ne Teged meg a tobbi otthonelot hulyitse, a Te penzedbol!
Arra kellene vegre valamit kitalalni, hogy ezt a mocskot mielobb kitessekelni a hatalombol, hogy ne is folytathassa a kotvenyeladast teljesen ismeretlen embereknek, mert abba MINDENKI belerokkan, aki otthon el - ha jovore el kell kezdeni a hitelek visszafizeteset. MArpedig jovore kezd lejarni az elso 437 kotveny, amit legeloszor adtak el 2013-ban.
Egyebkent hidd el nekem, hogy kerites nelkul is meg lehetett volna oldani a menekultek leallitasat, viszonbt akkor milyen penzbol lophattak volna csokosek? Naugye...:o))
Peller Anikó
@karma: Légyszíves tedd ide hogyan kell leállítani 15 000 emberszabású beözönlését, letaposva rendőrt, operatőrt és szántóföldet. Másnap kerítés nélkül ugyanez zöldben. Nos?
verőce21
A kormány mindenből tud lopni ha akar, nem kell ahhoz kerítésindok, de kerítés nélkül képtelenség megfékezni a betolakodók áradatát.
Nem mi vagyunk az elsők akik ilyet építettek ma a világon. Ezt kifogásolni századszor is, beszűkült ostobaság, vagy egyidejűleg jobbat is kell javasolni.
verőce21
A letelepedési kötvényeket pedig ez év március végétől már nem árusítják nálunk. Ellentétben más európai országokkal, ahol továbbra is zavartalanul folytatódik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.