A Fidesz és az MSZP politikusa a plakáttörvényhez kapcsolódó egyik javaslat miatt ment egymásnak. Simicska Lajostól eljutottak egészen Botka Lászlóig.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Gulyás Gergely szemtelen modora, lekezelése felháborító!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/gg.jpg
A sugárzó értelem megtestesítője.
Gulyás összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával.
Miközben Orbán Viktor a metróban katonásat játszik, Gulyás Gergely gondoskodik a népszaporulatról. Pedig azt hittem, Balog Zoltán és Kövér László valahogy már megoldották a kérdést, de ezek szerint nem így történt. Tudom, hogy a Gulyás Gergelyeknek és hasonszőrű társainak hiába is mondanám, nem is nekik mondom. Csak úgy, a jövőre tekintettel. Olyan kormányra van szükség, amelynek tagjai – sem tömegesen, sem egyesével – nem lopnak. Nem korruptak. Elszámoltathatóak. Becsületesek. Hozzáértőek. Ezzel szemben most van egy maffiaszerűen szerteágazó bűnszervezet, melynek tagjai (többnyire rokonsággal kiegészülve) lopnak, a végtelenségig korruptak, elszámoltathatóságról szó sem lehet, becstelenek és inkompetensek. De legalább telhetetlenek, pofátlanok és cinikusak a végtelenségig. Ha ez változik és az ország jó irányba indul, akkor majd talán bátrabban vállalnak gyermeket a fiatalok.Megszületnek azok a gyermekek, csak már nem Magyarországon. De nem baj, majd hazudik valamit az éppen illetékes. Esetleg összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával és biztos, hogy a születések száma győz. Addig pedig Orbán, Mészáros, Simicska, Habony, Gulyás, Szijjártó, Rogán, Lázár. Hajrá!
Perwool
"„Értem én, hogy a teljes szocialista frakció Botka László általi gondnokság alá helyezése kezelendő frusztrációt szül,"
Várj ezen folynak a könnyem a röhögéstől.

Na itt vagyok!
Értem én, hogy a teljes Fideszes frakció Orbán Viktor általi gondnokság alá helyezése kezelendő frusztrációt szül.
Ti még fingani sem mertek Orbán beleegyezése nélkül.
Csak egy közelmúltbeli (a cikk is erről szó) Orbán Brüsszelből rábólintott, mehet a plakát törvény!
papa.49
Dudadani máshoz nem is ért, csak a másik fikázásához!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.