A 444.hu vette észre, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. Facebookján az Index cikkét sikerült megosztani, ami a csernobili nukleáris katasztrófáról szól.

A cikkben friss képeket látni arról, hogy manapság hogy néz ki a robbanás helyszíne. 

A paksi atomerőmű bővítését orosz technológia segítségével hajtják végre a közeljövőben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Csernobil egy fasza hely, a CÖF meg dupláját is megéri annak, amit ráköltünk. Perkáld a villanyszámlád rendesen, mi majd plakàtolunk belőle Kormány Viktoréknak. Hajrá Csernobil!
Puszi: MVM
karma1
Hmmm, szamomra nem igazan vilagos, hogy pont a paksi atomeromu mit akar ezzel a kepsorral elerni? Megmutatni, hogy 25 ev utan mar kezd visszaterni a vegetacio Csernobilba? Vagy mit? Azt, hogy ami meghibasodhat, az meg is hibasodik? (Murphy torvenye szerint), ez most egy elrettento pelda, vagy kovetendo?
Csak ne legyen olyan biztos abban az ujsagiro, hogy elkezdik epiteni Paks2 (potencialis Csernobil 2-t?).
Meg az Unio nem adta az aldasat a mutyiban megkotott moszkvai szerzodesre! (Ami tobb szempontbol is egy csomo alapszerzodest sert: Ma.o. nem irt ki eloszor unios palyazatot, megszegtuk az Oroszorszag elleni embargot, es kornyezetvedelmi hatastanulmanyok sem keszultek, valamint a penzugyi lebonyolitas sincs tisztazva. Csak az a tuti, hogy mehszaros es lolo megkapta egy csomo epitmeny epitesenek a lehetoseget, tobb kamionnyi penzert).
lampa laz
Ha Paks2 is olyan "színvonalas" technológiával épül meg mint a 3-as metró felújított szerelvényei, hát akkor legjobb, ha mindenki csomagol és elhúz innen. Erre a "minőségi" munkára mészáros a garancia.
quadrocopter
@cs.n.: Tedd hozzá, hogy úgy ajándékoz az MVM 500 millát a debil demens hordának, hogy "non profit "!
"Mibűűűűűű?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.