Bárhova nézek, csak a káosz, az aljasság és butaság jeleit látom. Ezt tudja felmutatni ez a remek kormány, amelyiknek az egyetlen stratégiája és jelszava: Folytatjuk! Mit? A lopást? A szabadrablást? A rokonok, haverok bankszámláinak megtömését? Az ország pénzének pofátlan ellopását? Az uszító kormánypropagandát? Az európai értékrendtől való távolodást? Az emberek elüldözését saját országukból? A miniszterelnök gyermekkori vágyainak megvalósítását? Az állandó hazudozást? Az ország teljes tönkretételét? Mit folytattok? A ti vezetésetek alatt az ország 100 évvel esett vissza! Ti lesztek azok, akiket soha többé nem fogunk visszasírni. Sőt! Emberek millióinak nyílik mosolyra a szája, ha maga elé képzel titeket rabruhában, rácsok mögött, egy csákánnyal vagy ásóval a kezetekben. Ti ne folytassátok! Soha többé! Látjuk, hogy féltek a 2018-as választásoktól, hiszen ha nem sikerül elcsalnotok, akkor rátok kemény felelősségre vonás vár, és nem ment meg titeket a külföldi offshore számlákon...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@Horizont: megszavaztatta a szükségállapotot-az hogy terrorveszedelem van,már meg is szokhattuk!!!közmunkálkodhatnak önként a munkaképesek-a nyomorult pedig haljon éhen,ha tétlen...pogácsával már megdobált minket a MÉSZÁROS...A KÖVETKEZŐ NYILVÁN GOLYÓZÁPOR LESZ,VAGY SIMÁN SZÉPEN LASSAN MÉRGEZIK TOVÁBB A NEMZETET A MÉRHETETLEN LOPÁSAIKKAL ,mint ahogy úton -útfélen MEGVÉDENEK MINKET A JOBB ÉLET REMÉNYEITŐL...NEM ÚGY A SAJÁT GYEREKEIKET UNOKÁIKAT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.