Június 26-a után csak az tud feladni postai csekket, akinek van, és nála van a személyije és lakcím kártyája. Erről az aprónak nem mondható változásról a temérdek Fideszt dicsőítő plakáttengerben és médiahirdetésben elfelejtették tájékoztatni a népfenséget.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
menjenek már a csába , annak úgyis nálunk kell lenni
eszegfu
"Az ügylet esetén pedig a megbízás tárgyát és összegét köteles rögzíteni, .." ez szerintem csak a "rózsaszin" csekkre vonatkozhat, hiszen a "sárgákon" rajta van, azaz látszik, hogy valamilyen szolgáltató számláját fizetjük be. Tehát ilyenkor teljesen felesleges az igazolványok bemutatása, mert ez semmiképpen nem lehet a "terrorizmus elleni pénzmosás" megakadályozása! Rosszul értelmezhetik a postán a törvényt!!
silber13
A civil szervezetek elleni háborúba most bevetik a postát is! Szemét népség!
nemkati
"továbbra sincs semmilyen adatrögzítési kötelezettség azoknál a csekkeknél, amelyek M jelzésűek, ezek adó, pénzbírság, illetékek befizetésére használt, általában hatósági csekkek. Változás van viszont az FM jelzésű csekkeknél, ilyenek a közüzemi fehércsekkek és a sárgacsekkek. Ezeknél, ha van FM jelzés (minden fehércsekk ilyen), akkor 300 ezer forint összeghatárig nincs szükség személyazonosításra, de 300 ezer forint felett már igen.

A személyazonosság igazolása csak akkor szükséges, ha nincs FM jelzés a csekken, ez sárgacsekkeknél előfordulhat (általában egyéb, nem közüzemi befizetések esetén)."
Posta
Perwool
Személyigazolvány+ lakcímkártya? Miért, most már hatósági személy a postai alkalmazott is?
Közüzemeink meg terroristák lettek? Én eddig úgy tudtam szolgáltatók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.