Hiába hal meg több férfi, mégis a középkorú nők a legveszélyeztetettebbek. Miért van, hogy az egészségtelen Budapesten tovább élnek az emberek? Látványos grafikákon a legmegdöbbentőbb halálozási összefüggések.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gyurcsány-Bajnai-Soros-Ceu-Botka-Brüsszel! Ja, még érkezk a az uniós potyazsé a csicskákhoz?
wagabund
mérgezzük egymást rendesen..mert a másik ember marhára nem számít..így nyáron még csak elmegy ha valaki(k) bográcsoznak, vagy sütögetnek, de ősztől tavaszig bútorlappal, gumival, ruhaneművel, műanyaggal tömik a kazánt, és ennek eredménye a kéményből ömlő fekete, fojtogató füst..mindez itt Buda jobb környékén(is) ráadásul minden épületben bent van a vezetékes gáz, és nincs lekapcsolva sem...
Most télen ebben a hidegebb időben nappal csak sima tüzifával, de éjjel minden mással tüzeltek.

amíg a hatalom ezt tűri(elnézi), addig felesleges bármiről is beszélni..
Csizmás Kond
" Hiába hal meg több férfi, mégis a középkorú nők a legveszélyeztetettebbek. Miért van, hogy az egészségtelen Budapesten tovább élnek az emberek? "
Az első mondat feminizmus, a második idiotizmus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.