A Bálna gyomrában számol el az Állítsuk meg Brüsszelt cím alatt futó nemzeti konzultációval a kormány. No, nem a pénzügyeket akarják ismertetni, hanem a politikai sikereket. Beszél Semjén Zsolt, Varga Mihály, Kósa Lajos és utolsóként Orbán Viktor. Velük ünnepelnek a fideszes holdudvar szokásos gyanúsítottjai.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Vajon mi van ünnepelni való egy 19.7 %-os válaszadáson?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Örömtáncot lejtenek a mocskok, h minden kib****ott szart le tudnak nyomni a torkunkon.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Várjál csak...az ellenőrizhetetlen eredmény...szerény megitélésem szerint jó ha van 10 %-ék
Eladott Ország
Mióta tudjuk, hogy a reformok működnek, az ország jobban teljesít és a magyar gazdaság
gyakorlatilag az egész Európai Unió (amelynek még tagjai vagyunk) teljesítményénél jobban
szárnyal, esetleg annyit tudunk ehhez hozzátenni: az utasítások ellenére a KSH­-nál nem sikerült jól manipulálni a számokat. Pedig nyílt titok, hogy már a létminimum sem téma, tehát
következésképpen létminimum alatt sem élhetnek emberek. Ide vezetett a Fidesz ­kormány által teremtett jogi, üzleti környezet, és az a mindent felülíró elv, amely a haverok, csókosok kezére játszott mindent, ami mozdítható volt. Beleértve a földeket, jól működő gazdaságokat. Az EU ­támogatások hatékony felhasználása helyett tovább mélyítették a szakadékot, ami már évekkel ezelőtt is betemethetetlennek látszott. A rezsicsökkentés, a propaganda és nemzeti konzultációnak hazudott agymosás nem mentette meg a vidéket. Minden hazugság ellenére vidéken nincs fizetőképes kereslet az egyre romló szolgáltatásokra. A beígért egymillió munkahelyből stadionok lettek és térkövezett főterek a szociális katasztrófa
árnyékában. Még cifrázhatnám, de nincs miért. A helyzet így is, úgy is aggasztó. És nekem ne jöjjön senki azzal, hogy vidéken a lakosság megtermeli magának a rotációs kapát, a húst, tojást, zöldséget és tusfürdőt, tehát minden rendben van. Egyáltalán nincs rendben. Mire ünnepelnek?
Aki Én
,,Magyarország az első, utána jöhet mindenki más."
Gondolom ennek jegyében titkolják az adófizető MAGYAROK elől, hogy mennyi eltérített adómilliárdot nyúlnak le, például Felcsútnak.
No para. Buli akkor is lenne, ha 10 visszaküldőből 9 ,,jól válaszol".
Az akárhogy is számoljuk, még illiberál aberráltnál is 90%.
Az gondolom a betegség velejárója, hogy ezer milliárdok lenyúlása után sem képesek közérdekűek lenni.
Aki Én
Gondolom ez a bálnagyomor dolog ebben az esetben sokkal inkább Nyomi története, mint Jónásé.
,,A zavaros Szélvész Kikötőben él Nyomi, egy anyáskodó bálna, Lufi belsejében. Vígan és gondtalanul élnek, amikor egy nap minden megváltozik. Egy ágrólszakadt, buta Bütyök kapitány nevű lényre lelnek, s ő minden gaztettet megmutat Nyominak, egyetlen céllal: meg kell találniuk a híres Cukorszigetet. Lufival sokszor összevesznek, mivel a bálna szerint csak ő tudhatja mi a jó drága kicsikéjének."

Nyomit betudtam azonosítani...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Genyóék okt. 2.-án is maguk alá ürítettek a "hatalmas" eredmény miatt, most ugyanez a helyzet, tapintatosan belengettéák, hogy a nemzethy szopultácó 99 %-a tapsikol, arra az 2 %-ra lennék kíváncsi, de leginkább a szövegekre!
Ezek akkor marhák, hogy saját magukat is átb****ák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.