És nagyon irigyli azokat, akik ezt megtehetik. Óriásrendezvénnyel zárja le a Nemzeti Konzultációt a Fidesz-frakció. Semjén töröközött, Kósa milliárdosozott, Varga szocizott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Orbánnak megtiltották, hogy fejből beszéljen.

Sosem tudott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Orbánnak megtiltották, hogy fejből beszéljen.

Sosem tudott.
RonaGyuri
a pofám leszakad: alkotmányozó köztársasági elnökünket! Na ez az ízé olyan is! =))
Hellcat
Megtiltották? Ennek mindig más írta a szövegét...
nezelodo
Istenem, így van ez, ha az okos KISZ titkárok összedugják a fejüket! Azt azért meghallgatnám, (ha feloldanák Orbánra kiszabott saját gondolatainak szabad közlési tilalmát), hogy fejből, súgógép nélkül elmondja pl. a Miatyánkot, ha már olyan vallásos nevelést kapott a mélykeresztény szüleitől. Öröm lenne, ha nem csak a nemtanácsadó Habony beteg gondolatait osztaná meg velünk a nagyívű beszédeiben.
hetöndöe
Nagy baj is lenne,hiszen a szókincse igencsak szűkös.Gyurcsány...Soros...Brüsszel...Komcsik...Liberálisok...Mszp...zemútnyócév...zemberek...nemzeti...magyar ...bla...bla...bla...bla...
Eladott Ország
nepszava.us/wp-content/uploads/2017/06/712a75eg5GBHmOWxs.jpeg
Döntés van róla. Az az ember, aki 5 évvel ezelőtt még emberi, a politikai ellenfelei iránti – legalább látszólagos – tisztelet hangján volt képes megszólalni, aki érveket sorakoztatott fel egymás mellé, és ezek mentén szállt szembe a hozzá intézett kérdésekkel, mára egy papírjából felolvasó, a körülötte lévő valóságot csupán foltokban és nyomokban érzékelni hajlandó, érdemi vitára alkalmatlan, érdemi válaszok megfogalmazásáról hallani nem akaró, az ellenfeleire ellenségként tekintő, megvénült korrupt pszichopatává vált. A moral insanity áll talán a legközelebb ahhoz, ami megérthetővé teszi ezt a józan ész és emberi jóérzés szemszögéből nézve botrányos és züllött viselkedést. Tégláról téglára vetítették elő az egyre
nyomasztóbb jelent, amelyben a hetedik éve szakadatlanul szabadságharcoló miniszterelnök
szellemileg összeomlott. Az arcán, a gesztusain, a kényszeres mozdulatain, a nyelvcsapkodásain látszik: padlót fogott, de nem adja fel. Egyre többet iszik, de egyre szomjasabb. A rendszert úgy építette ki, hogy alárendelte ennek a mohóságnak. A rendszert formálta a saját képére és hasonlatosságára, ebben pedig minden alkatrészre szükség van. Önálló gondolkodásra most már képtelen.
CsipkeRózsa
Ki az, aki megtilthat valamit Orbánnak?

Szerintem, ezt a tilalmat gyakran meg is szegi, túl sokszor beszél hülyeséget. Vagy a beszédírói is hülyeséget adnak elé.
Cefi
@CsipkeRózsa: "Ki az, aki megtilthat valamit Orbánnak?"

-Az ápolója.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/orban.trump_.png
Hát így alakult. A kisember a nagyember közelébe került. Ágaskodott, eltorzult fejjel vigyorgott, a kötelező nyelvcsapkodások sem maradtak el. Az a lányos zavar, az az óvodás örömködés, az a kényszeres, a nagyember által kitakart zakó­nyakkendő igazgatás, köhécselés. Lenyűgöző. Lássuk be, neki élete napja volt. Hát hiszen a legmagasabb világi hely néhány pillanatra rávetette pojáca tekintetét, tán még dörmögött is mellé valamit.
Viktorka csak úgy sugárzik, mint Mészároslölö a Roszatomban. Mimagyarok háztartási géniusza szemünk világa, a kimosakodott párttitkár elvtárs túlmozgásos fia végre feljutott a
csúcsra. Nekik ez a csúcs. Az ország kifosztása járulékos, több életre szóló haszon. Azt hiszem, ez itt a lényeg. Egy levegőt szívni minden idők legtahóbb amerikai államelnökével, aki olyan szinten idegen a diplomáciai késsel­-villával evéstől, mint alacsonynövésű rajongója a jobboldalon.Látjátok? Hozzám szólt! Hozzám beszélt! Látjátok, parasztok, mennyire fontos vagyok? Látjátok? Megcsináltam! Nagyon nem lennék meglepve azon sem, ha kiderülne (nem fog), hogy Trumpnak fingja nem volt kihez beszél, és valószínűleg már akkor sem érdekelte, amikor jópofizás gyanánt mormolt valamit az orra alá. Amitől a személyiségzavaros hatalommánia egzaltált vigyorgásban tört ki. Ez a kép nagyon pontosan mutatja, mennyire jelentéktelen figura ez az ember, aki pontosan úgy viselkedett tegnap, mint ahogy Semjén Zsolt, Farkas Flórián és a többi nyáladzó pártkatona szokott őfényessége társaságában. Úgy csahol és úgy csóválja a farkát, azzal az alázatos megalázkodó szolgavigyorral, azzal a kéztördelő tempóval, ahogyan neki szoktak gazsulálni pórázán tartott alattvalói. A súlyos gyerekkori traumákat cipelő Viktorkának már régen nem elég az, hogy szétlophat egy országot. Neki elsősorban a hatalom kell, a hatalom tudata, az ilyen és hasonló csoportképek. Ha innen nézzük, nem tűnik annyira viccesnek ez az egész.
dr. prédikátor
viktor szopkin meg a fejből beszélés??? Na ne!!! egy önálló gondolata sincs!!!Ahhoz nagyon hülye hogy folyamatosan papir nélkül beszéljan!!!
papa.49
Ez a ,,NEMZETI FELOLVASÓ,, csak a papírból tud makogni, mert az egyetlen bitje örökké túl van terhelve, az orvos ezért mondta rá, HOGY TERHELT!!!
papa.49
A másik meg a nagy üresség csupán kongani tud ha fejbe basszák!!!
Nessy
Még felolvasni is csak vagy egy "mikrofon állványnak" vagy félig szundizó híveinek tud. Ha már megkérdezik tőle, hogy hány óra van, Havasi segíti ki!
papa.49
A ,,fejéből,, akkor nagy süvítést hallanánk csupán ahogy a levegő helyet keresne a nyakán lévő légüres térben)))))))))))))))))))))))))
glorianna
Kiéből? Sajátból sose tudott... Ősfideszesek szerint még az ominózus Hősök terei beszédet is más írta.
bencemacska
@CsipkeRózsa: Ki tiltotta meg?
Hát a másik énje! Végre bevallotta, hogy skizofrén.
papa.49
@bencemacska: Te nem a kupaklaja, mert állítólag annak még neki is engedelmeskedni kell!!!
bencemacska
@papa.49: ma, 22:35
Azóta tiltották meg neki, hogy papír nélkül beszéljen, mióta, azt állította, kupaklaja a főnöke.
Ő a "vezír" neki csak saját főnöke lehet. (Mondta az orvos is Grácban!)
papa.49
@bencemacska: Mást nem mondott a dilidoki, pl. olyat, hogy ,,elmebeteg,, csak ő meg félre értette, azt hitte ,,elmehet,,)))))))))))
papa.49
Azt mondja ,,irigyli azokat akik megtehetik, hogy fejből beszéljenek, aha már értem akkor innen a zsigeri gyűlölet az ellenzékkel szemben, mert azok legtöbbször minden papír nélkül is tudnak beszélni egy adott témáról!!!
Miért??? Mert vannak nekik gondolataik, gondolkoznak, megfontolnak, nem olyan ÖSZTÖNLÉNYEK MINT A HAZUGOVICS!!!
verőce21
Azt hiszem, hiba volt engedni a moderátor nélküli topikot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.