A lebegtetésvonaton nincsen fék. Újra előadta kedden az ATV műsorában a titokzatos Gyurcsány Ferenc, hogy van egy titkos informátora, aki bizonyító erejű titkos dokumentumokkal rendelkezik arról, hogy Orbán Viktort titkos információkkal zsarolja Oroszország. Azt mondta, újra találkozott titkos informátorával, és bár a titkos dokumentumokat nem látta, amelyek Orbán Viktor titkos svájci bankszámláinak létezését támasztják alá, de a titkos bizonyítékok titkos áráról már titkon megállapodtak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tárgyalt már más bűnözőkkel is, például Orbánnal, egy miniszterelnöki vitán. Vajon Orbán miért nem perli be?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A "Gyurcsány Saga" következő részét láthatjuk.
Megj.: Még mindig nem villantott egy morzsányi bizonyítékot sem, de már vagy százszor nyilatkozott erről!
Manhattan
Tárgyalt már más bűnözőkkel is, például Orbánnal, egy miniszterelnöki vitán. Vajon Orbán miért nem perli be?
Lepényleső
Akkor is ha nincs? Akkor az újabb biztos győzelem,s lehet nem véletlen?
Equus
reélem, a testőrség csupa próbált emberekből áll... rendőrségi járőrkocsiba nem tanácsos beülni...
Béla333
Vajon miután hónapok óta lengeti ezt a történetet, a titkosszolgálatok nem figyelték vajon a Ferit, hogy ki lehet az a titokzatos valaki, akivel tárgyal a dokumentumokról? Vagy ettől nem is kellene tartani? Orbánék meg se szeretnék találni ezt az embert/dokumentumot?
Feri meg titkosan tárgyal ezzel az emberkével?
Tiszta James Bond történet száz részben!
Equus
@Béla333: a titkosszolgák nyilván éjjel-nappal szemmel tartják Gyurcsányt... Írják a jelentésüket "Szigorúan titkos, Különösen fontos, Elolvasás előtt elégetendő" jelzéssel. Így egy kicsit nehézkes a kommunikáció. Személyes találkozókra a titkosszolgák között nem kerülhet sor, mert kiderülne, h a másik titkosan szolgál. 1ébként is egy titok csak addig marad az ami, míg csak egy ember tud róla. Ez Magyarország.
Béla333
@Equus: 07.08
Pont erre céloztam, hogy mivel Gyurcsány nem kapott (gondolom) titkosszolgálati kiképzést, ha igaz amiket itt hétről-hétre belenget, akkor simán lebuktatja ezekkel az előre meghirdetett találkozókkal azt, aki állítólag rendelkezik a dokumentummal ! Ez lenne a cél?
Equus
@Béla333: Baltasar Gracián: "3

Ne tudják, mi a célunk. Az újdonság keltette ámulat a siker fokmérője. Nyílt kártyákkal játszani nem üdvös, nem is ízléses. Aki nem nyilvánítja ki rögtön szándékát, várakozást kelt, főként ahol a magas tisztség biztosítja az általános érdeklődést, titokzatosságba burkolódzik, s már kifürkészhetetlenségével tiszteletet ébreszt. Még a közlékenységben se menjünk el a bizalmasságig, aminthogy a társas érintkezésben se tárjuk ki mindenkinek bensőnket. Óvatos hallgatás az okosság szentélye. A bejelentett elhatározást nem méltányolják, sőt mert módjukban áll megróják, s ha balul üt ki, kétszeres baj. Kövessük hát az isteni módszert: keltsünk várakozást és nyugtalanságot."
Béla333
@Equus: 07.24
Ez hülyeség, hogy ha esetlenséggel, ügyetlenséggel lebuktatja az állítólagos információval rendelkezőt, akkor nem lesz itt semmiféle miniszterelnök bebörtönzés!
Az egész csak púder szerintem!
Peller Anikó
@bella: és ezzel a hülyeséggel boldogítasz minket ahol éred bella? Nem tudsz nélküle élni büdös paraszt. Még a minap írtad hogy személyes felelősséged van az ellenzéki összefosás megakadályozásában. Ja. Stifferbérenc. Orbáncsicska.

Megj.: Még mindig nem villantottál egy morzsányi bizonyítékot sem Gyurcsány ellen, de már vagy százszor nyilatkoztál róla!
Equus
@Béla333: az idő választ ad a felvetéseidre. Nekem tetszenek Gracián gondolattai, ahogy Machiavelliéi is. A kettő egymásra épül. Az eredmény szentesíti az eszközt. Egy cél van: az eredmény. A hozzá vezető út? Lényegtelen.
Béla333
@Peller Anikó: 09.02
Te ostoba liba! Az eseményeket nem én szervezem, a főnököd szerepel állandóan egy ilyen légbőlkapott ügyben a médiában.
Tegnap is ő ködösített már megint, erre született ez a cikk!
Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz nekem azzal, hogy én ezekre a hírekre reagálok!
Én csak kullogok az események után, az esemény meg a primadonna újabb megnyilatkozása!
Egyébként meg jó lenne, ha visszavennél a nagy arcodból, mert így olyannak tűnsz, mint egy útszéli kurva vinnyogása: a szád mocskos, menj öblögetni!
Béla333
@Equus: 09.14
Gyurcsánynak minden meg van bocsájtva, ha eléri, hogy valóban lecsukják a bizonyítékai miatt Orbánt! De félek, hogy csak hazudozik!
nezelodo
Azért érdekes egybeesés, hogy Orbán titokban vonatozott el Svájcba, nagyon titokban meglátogatni a százlábú lányát, a rossz nyelvek szerint inkább kíváncsi volt arra a konzulra aki véletlenül a bankárja volt.
Ja én is meg szoktam látogatni közép iskolás és egyetemista korukban a lányaimat, de nem sumák módon titokban, hanem nyíltan és büszkén a teljesítményükre. igaz nekik szerényen csak egy-egy pár lábuk volt, azzal sem a tízmillió honfitársam lábán tapostak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.