A Fidesz-frakció üzemi lapja, a Pestisrácok.hu a múlt héten bizonyítékokkal szolgált az MSZP-elnök ügyvédjének állítólagos simlijeiről. Czeglédy Csaba azóta előzetes letartóztatásban van, a szocialisták így mennek neki a 2018-as országgyűlési választásoknak. Még nem tudjuk, hogy bűncselekmény történt-e, az ügyészség minden bizonnyal hamarosan bizonyítékokkal áll elő ezzel kapcsolatban, de amit ebből a történetből a fideszes propaganda média kihozott, az színtiszta komédia. Legalábbis ami Szarvas Szilvesztert, a Pestisrácok.hu munkatársát illeti, aki az Echo tévé tudósítása szerint előadta minden szórakoztató műsorok ősanyját. Tudják, amikor a bohóc kikacsint a nézőkre, és valami teljesen átlátszó csellel próbálkozik, hogy átverje őket. Például eljátssza a bűvészt, aki mindjárt egy nyulat fog elővarázsolni a kalapból, de előtte, éppen a nézők előtt próbálja az izgő-mozgó állatot a kalapba szuszakolni, hogy onnan pár másodperccel később előhúzza. Hopplá! Hát nem vicces?! Persze...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ilyenkor nem tudom eldönteni, h ki a nagyobb marha, aki olvassa, nézi ezeket a népbutító szennyeket, vagy akik megalkotják, vagy mind a két eset...egyszerűen borzalmas.
Cefi
@lampa laz: Olyan fideszes. Hányás.
lampa laz
@Cefi: Igen, olyan bulémiás, csak okádni lehet tőle..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.