Eddig egyik mindenre érzékenyen reagáló politikusnak sem ütött szöget a fejében, hogy hol lehet megnézni, hogy valóban hányan küldték vissza a nemzeti konzultáció kérdéseire a választ, és azok mit tartalmaztak. Nem ördögtől való a gondolat, hogy utánanézhessen bárki – állampolgári jog – annak, hogy a közpénzből finanszírozott Fidesz-kampány hány embert érdekelt annyira, hogy vette a plajbászt, és válaszolt. Nem beszélve arról, hogy mit tartalmaztak a válaszok. Íme a válasz!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Nincs jelentősége-tovább terrorizál minket az orbán a következő levélszeméttel-neki ez is mint a több száz milliárdos vagyona is, ingyen van!!!D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Nincs jelentősége-tovább terrorizál minket az orbán a következő levélszeméttel-neki ez is mint a több száz milliárdos vagyona is, ingyen van!!!D
sokanvagyunk
Az egyébként eredetileg közpénz TAO-elszivárgásokhoz sincs már semmi közünk - bezzeg a pár ezer forintos csekkbefizetést ellenőrizhetik.
Aki Én
Nem gondolom, hogy van IQ 30 plusszos, aki ezt beveszi. Mennyi lehet a valós, ha ennyit közölnek? Én azt hittem, hogy ennél gátlástalanabbak lesznek, és mondanak egy 60 %-ot.
papa.49
Mint a viccben ,,hatökör, de félkegyelmű az három, de egy nem beszámítható, marad kettő,, egyszer már végét kéne vetni az állandó hazugságoknak!!!
bencemacska
Egyáltalán maga az a tény, hogy van pofája népszavazásként aposztrofálni, mikor nncs is kérdés,csak szájba rágott válasz.
A népszavazási kérdéseket meg azzal utasítják vissza, hogy nem egyértelmű, könnyen érthető, határozott az igen - nem választás!
Lehet, hogy ezután egyedül számolják a választási íveket is???
papa.49
@bencemacska: Meg se számolják csak bejelentik a végeredményt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.