A miniszter egy korábbi plakátrongálási ügy politikus vádlottjával kapcsolatban fogalmazott hvg.hu A miniszter egy korábbi plakátrongálási ügy politikus vádlottjával kapcsolatban fogalmazott vitathatóan. „Egyébként a bíróságon először összeszarta magát” – így fogalmazott csütörtöki csanádpalotai fórumán Lázár János az egyik helyi képviselővel kapcsolatban, aki néhány éve megrongálta a településen a miniszter választási plakátjait, és emiatt bíróság elé állították. Debreczeni Istvánt 2015 februárjában kötelezte a Szegedi Törvényszék pénzbüntetés és kártérítés megfizetésére a plakátrongálás miatt. Az akkori bírósági végzés szerint a büntetlen előéletű nyugállományú pénzügyőr tette elkövetésekor tudatszűkült állapotban, krízishelyzetben volt, így enyhe fokban korlátozott volt, hogy felismerje cselekménye következményét. A 2800 lakosú Csanádpalotán vasárnap időközi polgármester-választást tartanak. A posztért hatan indulnak: Gajdics Róza, Mikulán László, Szügyi László,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ezt a köcsögöt én is megrongálnám. Nem plakáton, élőben.
RonaGyuri
"tette elkövetésekor tudatszűkült állapotban, krízishelyzetben volt, így enyhe fokban korlátozott volt, hogy felismerje cselekménye következményét" erre akar majd hivatkozni? Mármint a derék Lézer Jankó, ha jön az elszámoltatás! =))
papa.49
A hazudozás magasiskolája amit a pacák bemutat!!!
Nessy
Amikor a hívő fideszesek rongálnak ellenzéki plakátot az dicséretes!
Ez már tényleg a pofátlanság teteje! jelenleg pártunk és kormányunk esik pánikba mindentől, ami nem őket dicséri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.