Elektromos kábelátvágás miatt leállt a MÁV Déli pályaudvaron lévő szerverterme, az erről üzemeltett informatikai rendszerek délelőtt 10 óra után leálltak – közölte a MÁV Zrt. szerdán az MTI érdeklődésére. Szünetel az internetes jegyértékesítés is. A vasúttársaság kommunikációs részlegének délben adott tájékoztatása szerint a hiba elhárításán dolgoznak, az aggregátorok már működnek, a szolgáltatásokat folyamatosan állítják vissza. …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@eszegfu: A tettes az, aki úgy épített/üzemeltet egy ilyen rendszert, hogy nincs szünetmentes táp. Plusz a felügyeleti szervek, és a műszaki ellenőr aki átvette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Nocak, nocak!!! A boxosflóri már kábelt is lop!!!???
Cefi
@eszegfu: A tettes az, aki úgy épített/üzemeltet egy ilyen rendszert, hogy nincs szünetmentes táp. Plusz a felügyeleti szervek, és a műszaki ellenőr aki átvette.
papa.49
@Cefi: Írod ,,felügyeleti szervek,, szerintem az ott főzött kávéról kimerítő választ tudnának adni!!!
eszegfu
@Cefi: Ezt értem és igazad is van! De azért az informatikusok sem voltak a helyzet magaslatán...szerintem. Én inkább "kábel lopásra" gondoltam, mert miért is vágnák el? Egyébként meg létezik olyan "szünetmentes táp", ami képes lenne üzemeltetni egy ekkora rendszert, vagy talán ez csak akkumulátor kérdése?
Cefi
@eszegfu: Igen sok szerverhotel működik itt Budapesten. Ahová én rendszeresen megyek, a belvárosban van, több szintes, szintenként több ezer(!) géppel. Ha ott lekapcsolna a rendszer igen sokba kerülne a cégnek, és azonnal fejek hullanának.
eszegfu
@Cefi: Kösz.! Fogalmam sem volt, hogy létezik ilyen... Ez irányu "tudásszintem" = 5 éves unokáméval... a technika elrobogott mellettem, de azért küzdök!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.