Új mélypontot ért el a parazitázó, buzizó, etnikai homogenitást védő miniszterelnök kommunikációja. Nagyon messze van már Orbán Viktor attól a miniszterelnöktől, aki 1998 és 2002 között volt, és ez igaz a retorikájára is. A fasiszta hangulatú kvótakampány után például – a politikai ellenfeleit parazitáknak nevező – Orbán már az etnikai homogenitás védelméről szónokolt, és ez annyira erősre sikerült, hogy a kormányzat utólag meg is próbálta letagadni. Az Európai Bizottság szociáldemokrata alelnöke, a jogállamiságért és az alapjogokért felelős uniós biztos, a holland Frans Timmermans egy májusi interjúban már azt mondta, Orbán antiszemita hangokat ütött meg Brüsszelben, amikor szerinte félreérthetetlenül sorosozott. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija ezzel nem értett egyet. A vádat következetesen visszautasító Orbán pedig többször is leszögezte, hogy a kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus ellen, és ezt bizonyítva például...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindig is zsidózott, mert tudja, hogy van rá társadalmi igény! =))
Cefi
Minden nap bebizonyítja: van lejjebb.
RonaGyuri
mindig is zsidózott, mert tudja, hogy van rá társadalmi igény! =))
Nessy
Ez a Köves Slomo is remekül képviseli a zsidókat! Nem szégyelli magát? Vagy van az a pénz!
Orbán már teljesen elveszti a realitás talaját!
tudode
Világos pillanatában saját, és családja érdekében MONYON LE, ha már az országra nincs tekintettel, amelyet letarolt, azt hiszi, hogy az ő játszótere!
.
Uncsi, hogy állandóan nyüglődik, mint egy fürdős örömlány!!!
Perwool
Orbán minden erkölcsi érzékét és tisztességét elveszítette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.