A Nyírő Gyula Kórház, a dél-pesti Jahn Ferenc Kórház és a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház után már a negyedik olyan egészségügyi intézményben állítja megoldhatatlan feladat állítja a kórházvezetést. Azt még nem tudni, mi lesz az elfekvőként emlegetett osztály betegeivel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan már a pártsajtó szerint ez csak híresztelés
Perwool
Mi lesz az ott lévő betegekkel? Elhelyezik őket a felcsúti vagy valamelyik üresen kongó stadionba.
Vagy kiviszik őket a romániai templomok valamelyikébe.
"2017. márc. 9. - Három ortodox templom felújítását és egynek az építését támogatja a magyar kormány 2,4 milliárd forint értékben."
"3 napja - 2 milliárd forintot ad a magyar kormány a nagyváradi püspöki palotára - A ... Decemberben újranyílnak a magyar pénzből megmentett olasz templomok. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere vasárnap Nagyváradon ... A támogatást a Bethlen Gábor Alapon keresztül folyósítják majd, írja az MTI."
papa.49
Az onódi,szűcs csak hazudozott eddig, szinte semmit nem tett, csak a mundért védte, végre már tenni kéne valamit!!!
Az állattitkár elképzelése a harmonikus átmenetről kissé módosult, az itt fekvők harmomikusan átmehetnek egy másik dimenzióba végleg!!!
Ez már államilag támogatott eutanázia!!!
karma1
Istenkem, pedig a 7-szer megvalasztott botka nevu Isten annyira gondoskodo volt az o nepevel,... Oszt megis idejutottak? Tenyleg minden rendben van Szogedebe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.