Azonnali hatállyal bezáratja az Auróra Kioszkot és az Auróra Kertet a VIII. kerületi önkormányzat – értesült az Index.

A lap információit közleményben megerősítette a józsefvárosi önkormányzat. Józsefváros jegyzője az Auróra Kioszk bezárását drogterjesztés, a Kert bezárását pedig kereskedelmi tevékenység engedélyének hiánya miatt rendelte el. 

A jegyző a nyomozó hatóság kezdeményezésére, egyidejűleg engedve a lakossági nyomásnak, közbiztonsági érdekből a büntetőeljárás befejezéséig, de legfeljebb 1 év időtartamig a helyet bezáratta.

 - áll a VIII. kerület közleményében. A határozatok azonnal végrehajthatóak.

Egy június 10-i razzia során drogbirtoklás miatt 15 embert állították elő. Később kiderült, átvizsgált 120 embernél csak csekély mennyiségű kábítószert találtak, és az ipari kendert is lefoglalták a rendőrök.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A nagy hirtelen, mondvacsinált okkal bezárt Aurórában számos civil szervezet müködött. Volt, amelyik utcagyerekeknek szervezett értelmes programokat. Itt dolgoztak a Roma Sajtóközpont munkatársai (amely sajtóközpont majdnem megszûnt, miután a kormány elvonta tõlük az állami támogatást.) Volt két olyan szervezet is itt, amely régóta a szél- és mégszélebb jobb céltáblája: A Migszol és a Budapest Pride.
Itt mûködött a Zöld Pók Egyesület.
A Város Mindenkié szervezet
Itt mondott beszédet januárban Majtényi László.
És még sokan mások. Mind civilek.
Nessy
@Manhattan: Ezért kellett bezárni! Ez a "kábítószer" dolog olyan átlátszó, mint a frissen mosott ablaküveg! Vannak szórakozóhelyek, ahol ennek a többszörösét lehet találni nap, mint nap!
Mi lesz itt még tavaszig? Már mindent, mindenkit támadnak, aki nem illiberális ( bigott, szűklátókörű) hívük. Ad hoc törvényekkel, rég elévúlt, koncepciós perekkel, vagy csak úgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.