A sok apró-cseprő dolog mellett, amit munka címén csinál, számára mindig ez a legnagyobb rendezvény, a Miss World Hungary, vagyis amikor... Sarka Kata csúnyán melléfogott az idei szépségkirálynővel! A sok apró-cseprő dolog mellett, amit munka címén csinál, számára mindig ez a legnagyobb rendezvény, a Miss World Hungary, vagyis amikor megválasztják Magyarország szépét. Idén azonban úgy tűnik nagyon melléfogott, mert amióta csak bejelentették, hogy a 18 éves Koroknyai Virág lett idén a királynő, azóta csak negatív kritikákat kap Sarka Kata. Hiába reklámozza lépten-nyomon az új szépségkirálynőt, az emberek bizony egyáltalán nem értenek egyet vele.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ha valakinek rengeteg penzt ad az elet ahhoz, hogy kisded jatekait jatszhassa, akkor ez sul ki belole.
Sajnalom szegeny kislanyt, mert helyeske, de talan nem kellett volna bedolnie a sarki kata neninek, amikor azt igerte, hogy o lesz a vilag kozepe.
Minden ilyen valasztas viszonylagos, nem is tetszhet mindenkinek egyforman, mert nem arrol szol a tortenet.
De sarka katanak fel kellett volna mernie - illetve illet volna tudnia -, hogy az IGAZI nagy megmerettetesen nem eleg, ha o kapott egy csomo penzt a kislany futtatasaert - mert hogy nem ingyen csinalta, az hetszentseg! -, viszont a kifuton a kislanynak meg kell jelennie tobb kategoriaban, es BESZELNI is tudnia kell.
Az igazi vilagversenyeken nem is mindig a 18 eves hamvas szuzek gyoznek, hanem olyan holgyek-lanyok, akiknek a fejeben is van valami, es ok vagy egyetemistak, vagy eppen olyan teruleten dolgoznak, ahol az esz hasznalata kotelezo.
Emlekszem egy versenyre, amikor MINDENKI angolul szolalt meg, kizarolag a magyar csajnak kellett tolmacsot hasznalnia. Ezzel mar eleve hatranyba kerult - ezt elkerulhettek volna, ha mar a magyar verseny IGAZI VERSENY lett volna...
Az unokahugom szazszor szebb ennel a szegeny kislanynal, egyetemista, angolul-spanyolul felsofokon beszel, es a vilagrol olyan elkepzelese van, amit ha az orszag vezetoi ismernenek, elkullognanak szegyenukben. Nemzetkozi jogasznak keszul.
Viszont azt sem tudja, ki az a sarki kata, loarcu timcsike...:o))
lampa laz
@karma1: Ezek a nyerő meg önjelölt "széplányok" a nyelvérzéküket a lábuk közöt hordják, ehhez ész egyáltalán nem kell.
karma1
@lampa laz: Igazad lehet, akkor viszont szebbnek kellene lenniuk...:o))))
lampa laz
@karma1: A szépség megfoghatatlan, ezeket viszont bárki megfoghatja, igaz nem árt, ha pénze is van. Sohasem szerettem ezeket a kézzel megkreált, csöcsreszabott plasztikázott, ostoba csak előre betanult egyenszöveget lökő libákat. Az utolsó szépségkirálynő Molnár Csillával meghalt. Mindenkiből nem lesz horváthéva, h tolja magát még ma is az emberek képébe ha kell, ha nem. Nekem nem volt szimpi soha, mert ez is egy öntelt majom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.