Zsidónak lenni Magyarországon soha nem volt egyszerű feladat. Horthy alatt azonban az a szó, hogy zsidó, nem egyszerűen egy népcsoport neve volt, de a gyűlölet mérőszáma, mértékegysége is. Ezt a Horthyt dicsőítette legutóbb Orbán Viktor, akinek csattanós és szomorú választ postázott FB oldalán Föld S. Péter publicista.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Köb Jani
Az érdekesség mégis abban van, hogy egyre többen vannak, és mágnesként húzza őket az ország, akkor ki hazudik, vagy a zsidó v. a politika!
CsipkeRózsa
@Köb Jani: Biztos, hogy egyre többen vannak, meg tudtad számolni őket? Mit jelent az, hogy mágnesként húzza őket az ország? Aki itt született, és leért egy pár évtizedet, kezdjen új életet máshol?
Köb Jani
@CsipkeRózsa: Nézd az ÁTV műsorát, a Németh örömódát hit gyülit, a zsinagógák látogatottságát, és talán akkor nem támad kétely nálad, megépült lakóparkok tulajdonosait.
CsipkeRózsa
@Köb Jani: A Hit gyülekezete nem zsidó vallású, hanem keresztény.
A lakóparkok tulajdonosairól nem tudom, milyen vallásúak, de nem hiszem, hogy olyan sokan laknak lakóparkokban.
Köb Jani
A wikipedia erősen hiányos, nem lehet hivatkozási alap.
CsipkeRózsa
@Köb Jani: Úgy látom, itt az a problémád a wiki-vel, hogy nem hiányos.
Csizmás Kond
Sokmindent el lehet mondani a zsidókról de, hogy népcsoport azt nem.
Köb Jani
@CsipkeRózsa: Németh Sándor kezdeményezésére 1996 januárjában Nem feledkezünk el rólad (We Forget You Not) címmel Jeruzsálemben négynapos nemzetközi konferenciát és zarándoklatot szerveztek mintegy 5000 német és magyar keresztény részvételével. A Hit Gyülekezete 1992-től kezdve rendszeresen indít bibliai tanulmányutakat Izraelbe.
CsipkeRózsa
@Köb Jani: És? Attól még a HIT Gyülekezete nem zsidó vallás.
namihami
@Köb Jani: @Apatszerek: Akkor a Koptertóni és plakátos haverja is zsidó? Mert, utolsó értesülésem szerint azok is lakóparkban tengetik mindennapjaikat. Pláne, hogy napról-napra táguló méretűben.
Köb Jani
@durbincs: Ott a dohány ahol a zsidó van, de sokan nem koncentrálnak a címre:, Itt a zsidó? Hol a zsidó? Ahol nincs zsidó, és az hol van? Erre kell a választ adni! @CsipkeRózsa: nem vallásra, Hitre, de látni kell a gyülekezési helyeket is. Milyen kevesen vannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.