A sokadik, már életveszélyes leállás után a forgalomból kivont összes régi-új metrókocsi hamarosan újra robog megszokott útján. Az már kérdéses, hogy milyen szájízzel szállnak fel rá az utasok, akiknek az adóforintjaiból játszanak nap, mint nap a biztonságukkal. Jaj, Pista bá – Kovács Jancsi vagyok, 2/B oszt. tan – és azt szeretném kérdezni, hogy ha a hibát két vezeték téves összekacsolása okozta, akkor, hogy-hogy csak néha működtek rosszul az ajtók és nem mindig? Csak azért kérdezem, mert amikor szegény nagyi, aki már rosszul lát, összekeveri a sót a cukorral, mindig ehetetlen lesz a kaja, mit csinálhattak jobban az orosz mérnök bácsik, mint a nagyi?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
egy ingyenélő köcsög magyarázza, h a szar mégis ehető, habár ő nem kóstolta még
Sámannus
Orbánt most így húzzák csőbe. Akármikor bedobják a ruszkik a durcát, a fő köcsögjüket ezzel mindig zsarolni fogják. Harc van efftársak kökemény. Mára mása kása Szása. Azé virít nálunk Mogamed is. Mozdíthatatlan, mint egy Lenin szobor. Amikor ők akarják akkor romlik el. Ezek már úgy a markukban vannak, hogy satuba szorított tökkel nehezen tudnak már mást mondani, min ami Ivánnak tetszik.
nezelodo
Ez a Tarlós is gy profi hazudozó lett, könnyebb ezt elsajátítani, mint megtanulni felelősen egy fővárost vezetni. "Rosszul volt összedugva, felcseréltek két kábelt" Na idefigyelj Te politikai szélhámos és szakmai nulla. Egy egyéves garanciával bíró mosógépben nem lehet két oda nem tartozó kábelt felcserélni, mert fizikailag nem megy bele.
Nem lesz ebből baj, hogy így leszóljátok az orosz szakembereket? Nehogy fogpótlásra menjen a vezér a milliárdokkal kitömött fogturizmus fidesz szakemberhez Angliába ahol eltiltották a foglalkozásától, ha a Putinka meglendíti a térdét, amikor elé járul a légyottra!
Alighanem taplókám csak ilyen fapados változatot rendeltetek, és most veritek a nyálatokat, pedig csak a király meztelen!
papa.49
@nezelodo: Egyben módosítanám a megállapításodat, nem ,,lett az is volt,, profi hazudozó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.