Pikáns anyagot készített a Mészáros Lőrinc neve alatt működő Echo TV stábja Veszprémben.

A műsorban Simicska Lajossal kapcsolatban simán kimondták, hogy a Fidesz kormányzása alatt állami megrendelésekből gazdagodott meg. Majd elkezdődött az utcai "üldözés".

A riporter többek között arról faggata volna Simicskát, hogy milyen viszonyban van a Jobbikkal, mit gondol Orbánról, vagy hogy szerinte is megváltozott-e a Hír TV az utóbbi években.

Simicska ezekre nem válaszolt, viszont szívesen mesélt arról, hogy éppen a süteményeshez tart, és 12 darabnál nem vehet többet. A türelme viszont neki is véges, egy idő után ugyanis nyomatékosan kérte a riportert, hogy hagyja békén, és egy kicsit odébb taszította.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Leköpni való pofátlan, bunkó, hiénák, nem riporterek.
Bulvárba való pletyka szintű, rágalmazó hazugságokkal etetik a táborukat, mert a valóságtól távol kell tartani őket. 888, lokál, ecotv, tv2, pesti srácok, stb. mind erre találták ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@lampa laz: ugyanezt csinálta másokkal a simicskás hír-tv is, a spermás napig! Ezt nem elfelejteni!!!
lampa laz
@Pálinkafőző Rézüst: Ebben egyetértünk, én a tetű bulvár, mindenkit lejárató "újságírókat" véleményeztem.
kokopelli
@lampa laz: ...akiknek meg kell felelniök a kenyéradóknak! :=)
..vagy annyi volt...!
sokanvagyunk
Plakátügyben kérdezgetni, pláne fideszesnek csak óvatosan..., mert aki üzleti alapon - esetleg barátilag kedvezőbb áron - plakátol messze nem ugyanaz, mint amikor "párt-okosságait" közpénzen terjeszti Magyarországra hivatkozva.
nemkati
Simicskát akkor se lehet ilyen módon és stílusban kérdezni, ha a buxája közpénzzel van kitömve, mert nem közszereplő. A képviselőket tessék a Parlamentben kérdezni, kedves echós gyökerek! Simicskát majd a bíróságon lehet így vallatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.