Pikáns anyagot készített a Mészáros Lőrinc neve alatt működő Echo TV stábja Veszprémben.

A műsorban Simicska Lajossal kapcsolatban simán kimondták, hogy a Fidesz kormányzása alatt állami megrendelésekből gazdagodott meg. Majd elkezdődött az utcai "üldözés".

A riporter többek között arról faggata volna Simicskát, hogy milyen viszonyban van a Jobbikkal, mit gondol Orbánról, vagy hogy szerinte is megváltozott-e a Hír TV az utóbbi években.

Simicska ezekre nem válaszolt, viszont szívesen mesélt arról, hogy éppen a süteményeshez tart, és 12 darabnál nem vehet többet. A türelme viszont neki is véges, egy idő után ugyanis nyomatékosan kérte a riportert, hogy hagyja békén, és egy kicsit odébb taszította.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Leköpni való pofátlan, bunkó, hiénák, nem riporterek.
Bulvárba való pletyka szintű, rágalmazó hazugságokkal etetik a táborukat, mert a valóságtól távol kell tartani őket. 888, lokál, ecotv, tv2, pesti srácok, stb. mind erre találták ki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Leköpni való pofátlan, bunkó, hiénák, nem riporterek.
Bulvárba való pletyka szintű, rágalmazó hazugságokkal etetik a táborukat, mert a valóságtól távol kell tartani őket. 888, lokál, ecotv, tv2, pesti srácok, stb. mind erre találták ki.
bakegya
@Horizont: gyurcsány után a lajos,de most már soros a kinyírandó!- miután tőlük vesszük a szalámit,vizet,sót akármit is egész országunk NÉPÉT IRTANI SEM LESZNEK RESTEK !!!
ŐSSZEL BRUTÁL SZÜKSÉG ÁLLAPOTOT RENDEL EL FEGYVERREL, MINDAZOKRA AKIK NEM RÁ SZAVAZNAK 18-BAN...ezt borítékolhatjuk.
justhpeter
Ebben a filmben csak egy úriember volt, az Simicska.
Főlökött
Tényleg ez lenne a hír, hogy egy erőszakos fiatal, közterületen üldöz valakit addíg, míg nem válaszol a kérdéseire ? Simicska helyében kihívtam volna a yardot, mivel a Btk. bünteti, az ilyen jellegű ténykedést, nevesítve zaklatást követett el a fiatal. "egy kicsit odébb taszította" pedig játék a szavakkal, hogy legyen valami hírérték is.
Ezen banda szánalmas, még jó, hogy nem nézem ezen csoda csatornát.
Pálinkás Pál
Szerintem Simicska korrekt volt...mert én felrúgtam volna a kiskancsót,hogy le sem esik!!!Ezeket a patkányokat hívják manapság riporternek narancsoldalon??Első blikkre ez a gyerek minimum debil,és a fidelitasban szocializálódott!!
Béla333
Egy morcos testőr lehet hogy leverte volna a kis taknyost, mint vak a poharat!
És még az ilyen szemétládák vannak megsértődve, ha valaki ezt nem tartja másnak, mint szemétkedésnek, piszkálódásnak, de semmi szín alatt nem riporteri munkának?!
quadrocopter
@Főlökött: Egy újságíróval szemben nehezen áll meg a zaklatás tv.-i tényállása, a zaklatás egyfajta folyamatot feltételez. Szerintem.
Amúgy Simicska még úriember modjára viselkedett, helyében rátértem volna az Orbán-maffia viselt dolgaira.
bencemacska
@quadrocopter: ma, 16:10
Éhes disznó makkal álmodik!
Azt én is szívesen hallgatnám! Sőt azt is, hol vannak a váltók?
vladimir putin
Nemsokara Soros Gyorgy tamogatta lipsibolsi migrancshivogato lesz belole.
Vagy veletlenul haromszor belefullad a minyonba.
babp1982
Én még seggbe is rúgtam volna a köcsög náci echo riportert! Valamit azért nem láttam Simicska körül, kétajtós szekrényeket,még egy ilyen embert ,hát ez mer egyedül cukiba menni több száz métert:-)) Ja ez nem felcsúti putyinszopó azért:-))
babp1982
A hírek végén aszongya a kurva,hogya jővő héten láthatják a riportot Simicskával? Milyen riportot kis ősi mesterséggel foglakozó liba ,nem adott riportot te szellemi fogyatékos,majd összevágtok egyet vagy mit? Jaj és ezekre büszke Magyarország,mg arra,hogy már a Románok is megelőztek monket? Mikor lesz itt már rend ideje lenne már egy jó kis 56-nak na akkor aztán lenne rend szép sorban lógnának volt MSZMP-s elvtársak.
csapnivalo
Hahaha! Amikor akasztják a hóhért. Amúgy egyik kutya, másik eb. Mindkettő résztvevőre kár annyi időt is pazarolni, amíg végignézitek. Cicaharc...
a helység kalapácsa
Amikor egy buta fidesznyikes mantráz, az kit nem borítana ki?
Húúúz a picsába, te agyhalott, érzelmileg nulla, lelkében mélysötét fidesznyikes kérdező, aki azt hiszi, hogy az irányult bullshit kérdésére, csak azt a választ kapja, amit hallani szeretne.

Engem kérdezz, én olyan választ adok, hogy a fal adja a másikat - TE SZÉNHÜLYE GECII!!!

Szeretnél engem kérdezni?
Csak próbáld meg.
Egy próbát megér...
Desischado
Ez riporter?! A szakma szégyene az ilyen! simicska még finom is volt! Én a helyében rendőrséget hívtam volna!
Pálinkás Pál
@bakegya: Ha csak addig Soros meg nem unja...belenget egy nagyobb összeget...azt akkor nem csak a töküket kell vakarni a TEKK-eseknek!!
Főlökött
@quadrocopter: Szerintem azért nem akart rátérni necces témákra, mert az majd meglepi lesz 18'-ra.

Ilyen esetben, ha valakinek szép szóval elmondják, nem kíván nyilatkozni és mivel a információ feldolgozó képessége annyia korlátolt, hogy ezt nem érti meg, sőt tovább üldözi, cseszteti, mint magánindítványos eljárásban, simán lehet kezdeményezni az eljárást. Még bizonyíték is lenne, a felvétel, melyet melegében ha lefoglalmak a yard képviselői, a két jószituált, csak nézne, mint maci a málnásban.
Másik megoldás az lett volna, hogy a fiatal fejére húz egy kukát, de az azért nem lett volna szerencsés, mert garázdaság és kts., mely miatt simán rendőrért sikítottak volna.
Az, hogy "újságíró" lenne kérdéses. Mostanság halmokban állnak az önjelölt 'riporterek', okj-s tanfolyammal a háta mögött, avagy a nélkül ténykednek.
Kedvencem a raktári átviteltechnikus -> régi időkben raktári segédmunkásként ténykedett :).
Katalina62
@quadrocopter: csakhogy, az Orbán-maffia viselt dolgainak, ő is tevékeny felépítője, és haszonélvezője volt!
bencemacska
@Katalina62: Szerintem ő is a "felhasználtak" között volt.
Az elvtelenség eltávolította.
Nem szabad elfelejteni, hogy Simicska apja ötvenhatos elítélt volt! Munkástanácsban való részvétel miatt.
Azt lenyelte - sőt elvtelenül támogatta - , hogy a párttitkár fiúból "liberális hablaty" lett.
De, hogy a '88-s ruszkik (ál)hazazavaróból Putyin pincsikutyája lett, már nem ment le a torkán.
Hogy OV Liszakyn keresztül lenyúlta az általa gründolt - orbán seggnyaló - médiabirodalmat, az már kiborította a bilit, és kitört a g..i forradalom!
Én csak remélem, hogy nekünk is hoz valami jót ez az ellentét!
Katalina62
@bencemacska: szerintem, ne láss többet Simicskában, mint ami! Elvtelen, gátlások nélküli üzletember! Szerinted, a Jobbikkal a nyakunkban jobb lenne az országnak?
bencemacska
@Katalina62: Én csak abban reménykedem, hogy OV "kiütésében" segít.
Második: az én ismereteim szerint Simicska nem önként jelentkezett a Fidesznél, nem volt alapító tag, de a tudására szükségük volt, felkérték a gazdasági ügyeik intézésére.
Nem tudom milyen arányban gyarapította vagyonát a saját tudásából és milyen mértékben az állami csalásokból.
Az biztos, hogy nagyon sokat kellett költenie az "emútt 8 évre", mikor a Fidesz ellenzékben volt, és OV azt (állami) költségvetési pénzből fizette vissza.
Nem tudom mennyit tudott ebből megsemmisíteni APEH elnöksége idején, de én bízom abban, hogy NÁLA van egyedül erre bizonyíték! ( Persze nehéz ezt kijátszani, mert Polttól ő nem várhat vádalkut.)
Én nem örülök, hogy a Jobbikot támogatja, nem is tartom jó ötletnek. Lehet, hogy csak az elvakult bosszú. Nem tudom, nem is értem.
Az biztos, hogy politikusnak nem lenne jó, de - remélem - nem is akar lenni!
Lényeg : én az emberi tulajdonságok közül egyedül az észt tudom értékelni és tisztelni!
Katalina62
@bencemacska: ha esze van egy embernek, de egyébkěnt alávaló; miért érdemel tiszteletet? Elismem, hogy okos, de tisztelni, becsülni nem tudom!
bencemacska
@Katalina62: ma, 16:27
Nehéz röviden elmagyarázni, főleg írott formában. Nem az embert, hanem az észt tudom tisztelni.
Nehéz megmagyarázni, mert OV is okos, de csak a gazemberségben! Minden ötletét az egyéni (beteg) rögeszméjének megvalósítására használja, saját önzését, gazdagodását szolgálja.
És nagyon távol áll tőlem, hogy az ő eszét elismerjem, tiszteljem!
Szerintem az országnak hasznára volt, míg S. gazdasági ötleteit, javaslatait OV elfogadta. De szerintem OV több hasznot akart, és még több hódolatot!
Szerintem az összes betörő, tolvaj, átverő, stb is okos, de nehogy elhidd, hogy értékelem őket.
(Én biztos nem tudnék egy bank betörést megtervezni!!!)
kukac50
Lejáratókampány indult Simicska ellen , be vannak szarva a Fideszesek azért keresik az ellenséget.Soros, Simicska és a civilek szegények azok a Fidesz maffia ellenségei!
Arról miért nem beszélnek, miért nem plakátolnak,hogy mit akarnak tenni a vidéken élő emberek érdekében? Mikor kapnak tűzifa rezsi csökkentést? Miért nincs pénz modernebb gyógyászati eszközökre a plakátok helyett miért nem arra költenek? Miért nem emelik a családi pótlékot?
Aljasság az a plakát amin Sorost hazug rágalommal hirdetnek!!!
Fideszesek ilyen gyenge elméjűek vagytok,hogy egy 87 éves emberben látjátok az ellenséget?
Ne harcoljatok!
Dolgozzatok a NÉP érdekében ellenség nélkül!
A Nép legnagyobb ellensége a Fidesz maffia!
Nem uszításra van szükségünk,hanem a Magyarországon belüli problémák azonnali megoldására, vidéken munkahelyekre üzemekre ahol tisztességes munkával tisztességes a megélhetéshez elegendő bérért dolgozhatnak az emberek.
Az oktatást meg hagyják békén vegyék le a Kliket a nyakukról,mert ha az oktatással is szarakodnak a gyerekeink elmennek más országba tanulni,mert ott a tanulók is kapnak havi 240 ezer forintot,Nálunk meg ennek többszörösét kell tandíjként fizetni.
Változást akarunk!
Az uniós pénzzel számoljanak el ! Legyen látható kinek mire mennyit költenek!mennyit fizetnek ki a gazdáknak mire
Még a Mészáros Lőrincnek adott pénzek is legyenek láthatóak !!!
A Fidesz azt is tegye közzé külföldre kinek mennyit fizet! Számoljon el úgy mint a civilek!
Pálinkafőző Rézüst
@lampa laz: ugyanezt csinálta másokkal a simicskás hír-tv is, a spermás napig! Ezt nem elfelejteni!!!
lampa laz
@Pálinkafőző Rézüst: Ebben egyetértünk, én a tetű bulvár, mindenkit lejárató "újságírókat" véleményeztem.
kokopelli
@lampa laz: ...akiknek meg kell felelniök a kenyéradóknak! :=)
..vagy annyi volt...!
sokanvagyunk
Plakátügyben kérdezgetni, pláne fideszesnek csak óvatosan..., mert aki üzleti alapon - esetleg barátilag kedvezőbb áron - plakátol messze nem ugyanaz, mint amikor "párt-okosságait" közpénzen terjeszti Magyarországra hivatkozva.
nemkati
Simicskát akkor se lehet ilyen módon és stílusban kérdezni, ha a buxája közpénzzel van kitömve, mert nem közszereplő. A képviselőket tessék a Parlamentben kérdezni, kedves echós gyökerek! Simicskát majd a bíróságon lehet így vallatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.