Csődhelyzet. 2 és félmilliárd forint tartozást halmozott fel az Országos Roma Önkormányzat. Felelősként sokan Farkas Flóriánra mutogatnak, de az Orbán-kormány szövetségese eddig mindent megúszott. Farkasnak még a fia is luxuskörülmények között él.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak addig el a fia is luxuskorulmenyek kozott, amig a Gazdaallat igy akarja.
Marpedig egyenlore meg szorongatjak egymas tokeit, igy egy darabig nem lesz elorelepes ezugyben, csak az adofizetok eltunt penze jelzi, hogy mekkora a baj...:o(((
Cefi
@karma1: Engem egy kérdés foglalkoztat (nem kicsit, nagyon) ebben a témában: Mi a f@szt tud a farkascigány a fölcsuti zsírcigányról, hogy az így védi? Vagy egyszerűen tényleg nem tudja a varangy mi folyik az országban, csak a hangulatjelentésekból?
karma1
@Cefi: Mondom, Kicsim, hogy erosen fogjak egymas tokeit... Ha orban siman kirugna, lenne nagy borulas... Lehet, hogy eppen orban szarmazasa lenne teljesen tisztazva, marpedig akkor elveszti a hitelet a zsirgyeszno, mivelhogy elegge jobbra tolodott, es nincs tiszteletben elotte se zsido, se cigany, mivel pont azokat isteniti, akik irtottak ezeket a szerencsetleneket. (hogy horthynak lehet respektje ma Magyarorszagon, az senki mastol nem fugg,kizarolag orbantol. Ha o nem engedne, meg a legy se zummoghetne...:o((
Aki Én
@Cefi: Amennyire tudni lehet, ő a ,,romaszavazószállítás" koordinátora.
De, hogy nincs még egy ilyen buta nép e földön mint mi, az is biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.