Korábbi rendőrök szerint az is lehet, hogy külföldi titkosszolgálatok akciója volt. Az Átlátszó azt írja, rendőrök és volt nyomozók szerint nehezen lehetett volna ellopni ezeket a fontos dokumentumokat. A lapnak nyilatkozott egy olyan ember is, akit a rendőrök kihallgattak, ő azt állította,a számonkérés olyan stílusú volt, mintha a felkeresett tanúkkal, akiktől ujjlenyomatot és DNS-mintákat is vettek, be akarták volna ismertetni az elkövetést. A szerver mellett 1,9 millió euró, majdnem 600 millió forint tűnt el, ebből egymillió egy széfben volt, a többit viszont egy lezáratlan fiókból emelték ki.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkből:

"Teplán Tibor megérzése, hogy a rablást valamelyik külföldi ország szakszolgálatának illegális brigádja csinálhatta, mert a megbízóik „baromira kíváncsiak arra, mit tartalmazott az a szerver, kiket is engedett be a magyar kormány és kiket is szabadított rá egész Európára, és azt hiszem, az a félmilliárdnyi euró csak elenyésző bónusz volt ahhoz képest, amilyen értéket a szerver tartalma képvisel”."

Nagyon bűzlik ez az ügy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.