Visszafelé sült el a Fidesz által indított plakátháború: kiderült, hogy Orbán Viktorék közel feleannyiért kaptak plakátokat a 2010-es választási kampányra Simicska Lajos cégétől, mint most a Jobbik. A kormánypártok mégis a Jobbik – nyilvánossá és átláthatóvá tett - számai között kutakodnak úgy, hogy közben ők továbbra is mindent titkolnak. Úgy tűnik, Orbán Viktor most valóban óriási öngólt lőtt, hiszen hetek óta olyan vádakkal illették a Jobbikot, amelyekről kiderült, hogy igazából ők maguk követték el. Mint arról tegnap beszámoltunk, sajtóinformációk szerint a Fidesz 2010-ben a Jobbik mostani kampányához mérten csak 58 százalékát fizette ki azonos mennyiségű felületnek, tehát a Simicska-féle plakátok közel feleannyiba kerültek a Fidesznek, mint most a Jobbiknak. Mégis a Fidesz kiáltott bűnt, majd hozott a gyanú szerint alkotmányellenes törvényt a reklámpiac megváltoztatására. Jakab Péter, a legnagyobb ellenzéki párt szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra,...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Addig jár a korsó a kútra, míg beledöglik.

:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Addig jár a korsó a kútra, míg beledöglik.

:D
RonaGyuri
én csak azt nem értem mi ebben az új?

Itt mindenki tényleg ennyire amnéziás

egyébként várható volt, hogy Simicska elunja és borítja a bilit

Hetek óta mást sem hallani, hogy azért kell betiltani a pártok plakátolási lehetőségeit, mert a g..ző Simicska olcsóbban adta a helyet a Jobbik plakátjainak. Akadtunk egy páran (ilyen akadékoskodó hozzászólók), akik kezdettől fogva jeleztük, hogy ácsi hisz a H-nap előtt a Fidesznek is járt a kedvezmény!
Most lássunk csodát a 24.hu rálelt spanyol-viaszra és közzétette, hogy „A tavaszi jobbikos plakátkampányt lebonyolító Mahir Cityposter szervezte a Fidesz plakátkampányát a 2010-es választások idején, ráadásul Simicska Lajos cége a Fidesznek jóval alacsonyabb áron adta a plakáthelyeket, mint a Jobbiknak. ”!

Csak kérdem, ugye senki sem lehet biztos abban, hogy Simicska HírTV-je nem teszi-e közzé a 2006.10.23.-i felvételeit! =))
justhpeter
Orbánnak sajnos mostanában ritkán jönnek be az ötletei.
eugen4402
Annyira ismerhetnétek a Fideszt, hogy ők meg se hallják a Jobbik tényszámait, a végső konklúzió már készen áll az arzenáljukban:
"Plakát ügyben a magyar emberek 98%-a a kormányt támogatja!!!"
Cefi
@justhpeter: Mindegy neki. Úgy is a mi farkunkkal veri a csalánt.
namihami
@eugen4402: Először is, nem 98, hanem 99%. De ha az ellenzék, élén a Soros-Gyurcsány-Bajnai tengellyel, sokat pofázik, akkor az lehet még 120% is.
Másodszor majd valamelyik ""szóvivő"" lánykori nevén szófosó, kiáll és bejelenti, hogy a Fidesz részéről az ügy le van zárva. És emiatt a média le is fogja zárni.
""Roma locusta-finita comedia.""--láttuk, hallottuk már sokszor.
eugen4402
@namihami: Alapjában véve a 120%-os tetszési index nem is lenne rendkívüli az Orbán-kormány esetén. Másrészt tudjuk jól, hogy plakátháborúk pedig nincsenek, az ellenzék csak blöfföl...és nem veszik észre, hogy lassan tényleg "finita comedia"...
Peller Anikó
@namihami: illett volna lefordítani, mert nem mindenki ért angolul, tehát

a romáknak lófaszt, mostantól ne komédiázzanak :)
Aki Én
Ez mitől öngól? Aki akarta eddig is látta, hogy ezeknek nincs egy igaz megnyilvánulásuk.
Egyébként a milliárdos Simicska mitől milliárdos? Például csak 2013-ban kapott 430!!! MILLIÁRDNYI megbízást. Napi közel másfél milliárd!!!
Ma a Stróman Lőrinc publikus nyeresége 100 milliárd egy év alatt.

Szóval ezek akkora hazug gecik, hogy csak a beteg elméjű, és alulképzett szekta nem látja.
Igaz Csizmás kotorék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.