Akkor működik jól Európa, ha az európai politika nem az európai vezetés, hanem az európai polgárok véleményére épül – hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence szerint az európai polgárok is hasonlóan látják az eseményeket, látják, hogy Európában veszélybe került a biztonság.

Az államtitkár kiemelte, Soros György és az általa finanszírozott szervezetek nagy nyomást gyakorolnak a magyar kormányra és Európa vezetőire, hogy a migránsokat támogassák és engedjék be Európába.

Tuzson Bence szerint a következő időszak nagy küzdelme az lesz, hogy Magyarország és Európa ellen tudjon állni ennek a nyomásnak. Az államtitkár biztos abban, hogy ebben a küzdelemben a magyar kormány és a magyar emberek is kemény kiállást fognak tanúsítani.

Azt is remélik, hogy Európa is ellen fog állni a Soros-tervnek, nem fogja engedni, hogy évente egymillió embert telepítsenek az Európai Unió területére – fejtette ki az államtitkár.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Pénzért mindent, mindenkinek, bármikor kinyalok. Ugye Bence ?
Ludmilla
tuzsonpapagénó,a szemléletnek kell európainak lenni,de ti itt Ázsiát nyomajátok
Ludmilla
még annyit,hogy a magyar politikának is a magyat emberek jólétét kellene szolgálni,nem egy csekély kisebbségét meg a maffiózókét
Equus
@Ludmilla: röviden, tömören... ehhez nincs mit hozzátenni, hacsak azt nem, h tömjénzsótit meg ezt a szarjankót egy ütéssel fektetném le. bencécskére azért vigyáznék: egy fülestől egy hétig prörögne, ezért 20 perc után rálépnék, h megállítsam.
solidedge
"az európai politikának az európai emberek véleményére kell épülnie". Nem is a félázsiai Fideszére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.