Illiberálisok, ha találkoznak. Orbán Viktor és kísérete pénteken kvázi közös kormányülésre utazott el Ankarába, ahol a Magfyar miniszterelnököt vendégül látta Recep Tayyip Erdogan elnök is. A találkozójukról készült videó tanúsága szerint megölelték egymást, Erdogant pedig annyira magával ragadta a dévaj jókedv, hogy először kézenfogva, majd karon vezette Orbánt az ebédlőasztalig.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Van a Héttoronyban elég üres hely, Török Bálint celláját meg is kaphatná,Bornemissza Gergely cellája is üres. ((Őt ott akasztották fel)
nemkati
@kokopelli: Erre a történetre én is köpnék, ha nem lennék úrilány!
eugen4402
Mint az aranyhalak az akváriumban: 3 sec. alatt felejt mindent... Erdogannal ölelkezik akkor is ha iszlám hívő, nem számít, ha idegen kultúrát képvisel. Attól se rettegett, hogy egy váratlan mozdulattal elmetszi a torkát, vagy a cippzárjához nyúl a "pogány" házigazda, és huncut mosollyal megerőszakolja. Allah akbar... (és akkor még nem is említettük Mohamedet, az ő prófétáját!)
eugen4402
Másnap egy kicsit csalódottá vált, mert titokban Áder jóbarátnak akart végkielégítést venni: egy horgásztanyát a Rodos tó partján... Erre elküldték Tekirdagba!
Nessy
Könyörgöm tartsák meg! Bár két dudás egy csárdában, akarom mondani szerájban nehezen fér meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.