A rendőrök szemtanúkat keresnek egy június 30-ai debreceni verekedés kapcsán, amelyben életveszélyes sérüléseket szenvedett egy férfi.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetővel szemben.

A gyanú szerint 2017. június 30-án 23 óra körül egy ismeretlen bántalmazott két férfit Debrecenben az Árpád téren. A nyomozás adatai szerint az eseményt követően egy sötét színű, BMW E90 típusú gépjárműbe két férfi és egy nő szállt be, majd elhajtottak a helyszínről.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekményt látta, azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Kossuth utca 20. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 112-es központi segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.